Annonce
Ugeavisen Kolding

Faglig og økonomisk merværdi

Annonce

Læserbrev: Kolding Kommune har fantastisk dygtige medarbejdere på 0-18 års området. Et område jeg har stort indsigt i via mit arbejde som faglig valgt pædagog i BUPL Sydjylland.

Inkluderende praksisser er vejen frem. Både i arbejdet med børn og unge – men også for Kolding kommunes medarbejdere. Kommunen skal blive langt bedre til at inddrage og lytte. Medarbejderne er en del af løsningen, når der skal skabes en merværdi i arbejdet og med de økonomiske ressourcer.


Medarbejderne er en del af løsningen, når der skal skabes en merværdi i arbejdet og med de økonomiske ressourcer.


Det kan ske ved at skabe en klar og tydelig rød tråd i et barns liv. Gennem dets institutions – og skoleliv. Og fra grundskolen til ungdomsuddannelse. Disse tiltag skal komme gennem en anderledes tilgang og brug af de ressourcer – både faglige og økonomiske – kommunen har. Jeg tror det har indflydelse og betydning for den bosætningsstrategi kommunen har og vil gøre Kolding til en god rollemodel - et attraktivt sted at arbejde og bosætte sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce