Annonce
Ugeavisen Kolding

Faste teams i hjemmeplejen, tak!

Susanne Stenstrop Thorsen, formand og byrådskandidat for SF Kolding, skriver dette indlæg. Privatfoto

Læserbrev: Forestil dig et rend af fremmede mennesker i dit hjem. Fremmede mennesker der skal hjælpe dig i bad, gøre rent efter dig og alle mulige andre opgaver, der vil kunne udfordre de flestes intimgrænse.

Det er desværre hverdagen for mange af Koldings ældre borgere, der har behov for hjemmehjælp. Et plejekrævende ældre menneske i Kolding vil ofte modtage besøg fra op mod 10 forskellige hjemmehjælpere på en måned. Hvem af os ville ikke hade at have så mange fremmede mennesker rendende rundt på vores private enemærker? Og når der endda er tale om ofte skrøbelige og i varierende grad demente borgere, så er der ikke noget at sige til, at de ældre bliver utrygge.


Det kan vi ikke være bekendt.


Der er heller ikke noget at sige til, at vores dygtige og omsorgsfulde medarbejdere i hjemmeplejen bliver stressede, og at det er svært at rekruttere.  Kort sagt: det kan vi ikke være bekendt.

Derfor vil vi i SF Kolding gerne indføre faste teams i hjemmeplejen. Det skal være den samme lille gruppe af medarbejdere, der kommer i den ældres hjem. Kun på den måde bliver der skabt den nødvendige tillid, der leder til en hverdag med ro, nærvær og regelmæssighed. Og det har de ældre fortjent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Nej, sagde vi

Ugeavisen Kolding

Klumme: Fest i gaden

Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce