Annonce
Ugeavisen Kolding

Fem Kolding-undervisere kan vinde stor pris

Ann Damgaard, underviser på IBA's diplomuddannelse i ledelse, er blandt de fem lokale finalister, der kan blive årets IBA-underviser. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.
Annonce

Kolding: Hvem skal være årets IBA-underviser? Feltet af finalister er ovenpå flere end 300 indstillinger fra de studerende på både fultids- og efteruddannelserne er nu skåret ind til et finalefelt på fem kandidater til at vinde prisen.

René Boisen, der underviser på IBA’s efter- og videreuddannelser inden for strategi og ledelse, er sammen med fire kollegaer blandt de lokale finalister, der kan blive årets IBA-underviser. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.

Vinderen af prisen som årets IBA-underviser i Kolding bliver samtidig også IBA Koldings kandidat til undervisningsprisen, som Uddannelses- og Forskningsministeriet har oprettet for at hylde de inspirerende og engagerende undervisere på de videregående uddannelsesinstitutioner.

Kelli Terkelsen, underviser på professionsbachelor i international handel og markedsføring, kan sammen med fire kollegaer blive en af de syv, der kan vinde en præmie på 500.000 kr. som årets IBA-underviser. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.

Her vil vinderen af IBA-prisen i Kolding konkurrere mod vindere fra de syv andre erhvervsakademier om prisen og præmien på 500.000 kr., hvoraf de 200.000 kr. er en personlig hæderspris, mens de resterende 300.000 kr. går til at udvikle undervisningsmiljøet på uddannelsesinstitutionen.

Lars Bach, underviser på finansbachelor-, finansøkonom- og financial controller-uddannelserne, er blandt de fem finalister til at blive den anden vinder af prisen som årets IBA-underviser i Kolding. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.

De fem lokale finalister til prisen som årets IBA-underviser er Lars Bach, der underviser på uddannelserne finansbachelor, finansøkonom og financial controller, Kelli Terkelsen, der underviser på professionsbachelor i international handel og markedsføring, Stefan Eberle, der underviser på markedsføringsøkonom, René Boisen, der underviser på IBA’s efter- og videreuddannelser indenfor strategi og ledelse og Ann Damgaard, der underviser på IBA’s diplomuddannelse i ledelse.

Stefan Eberle, IBA-underviser på markedsføringsøkonomuddannelsen, er blandt de fem finalister, der er fundet ovenpå flere end 300 indstillinger. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce