Annonce
Ugeavisen Kolding

Festspil bød op til dans og fællessang

Det var en fest både på scenen og blandt publikum, da Kolding Festspil torsdag aften havde premiere. Foto: Ludvig Dittmann
Annonce

Kolding: Der var høj sol og høj stemning, da Kolding Festspil torsdag havde premiere på årets forestilling "Vi maler byen rød". Stykket er en hyldest til 80'erne med alt, hvad det indebærer af Grand Prix-hits, skulderpuder og hårlak, og særligt hits som "Hip hurra det er min fødselsdag", "Video Video" og titelnummeret "Vi maler byen rød" var med til at sætte gang i publikum, der flere gange undervejs i forestillingen sang og dansede med.

Modsat sidste år, hvor premieren næsten druknede i regnvand, var vejrguderne med både skuespillere og publikum, og det gav anledning til, at mange mødte op til forestillingen i god tid med både tæpper og picnickurve under armen.

Cirka 150 frivillige har de seneste mange måneder og særligt de seneste uger knoklet med at få scene, kostumer og skuespillere helt klar til at fyre den af på scenen, og det kan man roligt sige, at de gjorde. Der var en fest både på scenen og på tilskuerrækkerne hele vejen igennem.

Årets stykke tager sit udgangspunkt i en kærlighedshistorie og et væld af Melodi Grand Prix-hits. Foto: Ludvig Dittmann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce