Annonce
Ugeavisen Kolding

Finalist i Byens Bedste 2018: Personalet skaber den gode stemning hos Marinaen

Tom Forsberg er medejer og står for den daglige drift af Marinaen. Restauranten er blandt de tre finalister i kategorien Byens Bedste Restaurant. Foto: Steffen Nielsen

Marinaen er blandt de tre finalister i kategorien Byens Bedste Restaurant 2018. Den ene af ejerne giver personalet æren for, at restauranten fungerer så godt.

Annonce

Kolding: På årets første dag i 2015 overtog makkerparret Morten Strøh og Tom Forsberg restauranten Marina Syd på lystbådehavnen. Tidligere havde de startet både The Mokka Café og Vinbaren i AL Passagen, og nu bød muligheden sig altså for at udvide med en restaurant.

Siden har stedet, som i dag blot hedder Marinaen og både tilbyder klassisk restaurant, selskabslokaler og bar, gennemgået en større renovering, og det er noget, som koldingenserne har taget godt imod. I hvert fald er Marinaen blandt de tre finalister i kategorien Byens Bedste Restaurant.

Det er Tom Forsberg, som til daglig styrer showet i restauranten, og han er begejstret for nomineringen.

- Det betyder rigtig meget. Bare det at være med blandt finalisterne, synes jeg, er flot, når vi kun har været her i fire år. Der må jo være nogen, der kan lide den mad, vi laver, det vi har gjort med bygningen, og at vi har skabt noget liv på havnen, siger han, som også de seneste år har oplevet, at flere og flere bruger restauranten både til almindelig spisning, selskaber og møder.

Der må jo være nogen, der kan lide den mad, vi laver, det vi har gjort med bygningen, og at vi har skabt noget liv på havnen.

Tom Forsberg

Marinaen

Nomineret til Byens Bedste Restaurant 2018.Restaurant, selskabslokaler og bar med klassisk a la carte på Skamlingvejen 5. Maden er inspireret af det fransk-danske køkken.

Ejet af Morten Strøh og Tom Forsberg, der også står bag The Mokka Café og Vinbaren. De to overtog stedet i januar 2015.

Se mere på www.themokkacafe.dk/marinaen.

Afgiv din stemme på www.ugeavisen-kolding.dk.

Annonce

Personalet er vigtigst

Det er ikke første gang, Tom Forsberg og Morten Strøh får ros for deres arbejde. I 2017 vandt de Business Koldings turismepris for The Mokka Café, og Tom Forsberg tager de flotte anerkendelser som et stort skulderklap til ham og makkeren.

Han skynder sig dog at sende skulderklappet videre til sit personale, som, han mener, er den vigtigste ingrediens i at skabe en vellykket restaurant.

- Det vigtigste er, at man har et godt personale, som er glade for at gå på arbejde, og som også er med til at træffe beslutningerne. Så kommer den gode mad og service helt automatisk, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce