Annonce
Ugeavisen Kolding

Fire ad hoc-grupper skal se på Koldings udfordringer

Annonce

Kolding: Der var stor debatlyst og tankevirksomhed hos deltagerne på Den Frivillige Tænketank Koldings første borgermøde som blev holdt den 9. september.

Deltagerne gik ind i arbejdet med de syv forskellige forslag, som var sat på dagsordenen. Det var dog ikke alle forslag, der blev fuldt bearbejdet.

Tænketankens målsætning er at nedsætte ad hoc-grupper, som skal se på de problemstillinger, der har betydning for borgerne og livet i Kolding Kommune og Kolding by.

Der blev her nedsat fire ad hoc-grupper. Den første gruppe skal se på forslag til en ny placering af Borgerservice, mens den næste har fokus på lyset på Jens Holms Vej.

Den tredje ad hoc-gruppe skal diskuterede, hvorfor folk kigger på Kolding, men bosætter sig i Vejle. Her skal der ses på, hvordan man kan skabe en by, hvor borger og gæster trives, samt hvordan byen og kommunen skal se ud om 20 år.

Den sidste ad hoc-gruppe omhandlede trafikken og trafikproblemerne i Kolding. Her er tanken, at man skal komme med eksempler på, hvordan dette kan løses.

Næste planlagte møde er den 6. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce