Annonce
Ugeavisen Vamdrup

Fire ansatte kan fejre jubilæum hos Lunderskov Nybyg

På billedet her ses de fire jubilarer. Fra venstre er det murer Jørgen Sørensen (25 år), tømrer Hans Jørgen Justesen (30 år), tømrer Daniel Hansen (15 år) og ansat på tegnestuen Hardy Ørndrup (15 år). Privatfoto
Annonce

Lunderskov: I dette forår har murer Jørgen Sørensen, tømrer Hans Jørgen Justesen, tømrer Daniel Hansen og tømrer- og bygningssnedker på tegnestuen Hardy Ørndrup tilsammen kunnet fejre 85 års jubilæum, som ansatte hos virksomheden Lunderskov Nybyg.

Jørgen Sørensen har været ansat i 25 år og er uddannet murer ligesom sin far.

- Jeg kan lide, at det er udendørs arbejde, og at vi ved Lunderskov Nybyg arbejder selvstændigt og selv styrer arbejdsdagen, siger han.

Også Hans Jørgen Justesen, som kan fejre 30 års jubilæum, vidste, at han skulle arbejde indenfor håndværkerfaget og særligt noget med træ.

- Dengang var det også en udfordring at finde en læreplads, så jeg skulle køre efter det. Ved Lunderskov Nybyg har jeg været med til at oplære firmaets første lærling, som i dag er en af Lunderskov Nybygs ejere. Selvom jeg næste år runder 70 år, har jeg ingen planer om at stoppe, siger Hans Jørgen Justesen med et smil.

Daniel Hansen kan fejre 15 års jubilæum. Han er uddannet tømrer med speciale indenfor snedkerfaget.

- Vi har en god jargon på byggepladsen og i skurvognen. Her er rart at være, og dagene er aldrig ens, siger Daniel Hansen.

Hardy Ørndrup er også uddannet tømrer- og bygningssnedker og kan fejre 15 års jubilæum hos virksomheden. I løbet af 80'erne videreuddannede han sig og har siden arbejdet med at tegne og projektere huse for virksomheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce