Annonce
Ugeavisen Kolding

Fire udendørs koncerter spilles rundt om Slotssøen

Slotssøen rammes af jazztoner i pinsen, hvor der anden pinsedag spilles fire koncerter. Foto: Morten Weeth
Fire jazzkoncerter spilles på samme tid rundt om Slotssøen, hvor publikum deles op i grupper, så man på skift overværer alle koncerterne.

Kolding: Med kulturlivets genåbning er fire jazzklubber i Kolding gået sammen om at lave en udendørs koncertrække, hvor de samtidig præsenterer bredden og kvaliteten i dansk jazz.

Mandag den 24. maj sætter klubberne deltagerne stævne ved Søterrassen, hvor de 120 deltagere deles op i fire grupper, der hver guides rundt mellem de fire koncerter rundt om Slotssøen.

- Mange af vores medlemmer er ældre og har været udelukket fra koncerter i hele coronaperioden, så det er skønt, at de igen får mulighed for at høre god swingjazz med Buffetten Jazz & Blues Band. Og så kan vi samtidig præsentere vores fantastiske program for koncerter i hele efteråret, fortæller Birgit Lynggaard, formand for Kolding Jazzklub.

Annonce

En øjenåbner

Ideen om at lave en række udendørs jazzkoncerter opstod allerede sidste år, da klubberne sammen med Jazz Danmark afholdt Unlock Music med fire koncerter ved Slotssøen.


Mange fik øjnene op for bredden i genren. Jeg tror mange oplevede, at der også findes jazz, som jeg synes om.

Karsten Bech


- Publikum var begejstrede sidste år, fordi de fik mulighed til at lytte til fire meget forskellige koncerter. Mange fik øjnene op for bredden i genren. Jeg tror mange oplevede, at der også findes jazz, som jeg synes om. Jazz i Trekanten har i år valgt en trio med guitaristen Niclas Knudsen, som læner sig meget op af en nordisk blues og jazz-tradition, som mange vil kunne genkende, fortæller Karsten Bech fra Jazz i Trekanten, der også var med til at lave koncerterne sidste år.

Billetterne kan købes på jazz6000.dk og koster fra 120 kr. Koncerten begynder den 24. maj kl. 13:00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Ugeavisen Kolding

Vi og ikke dem og os

Annonce