Annonce
Ugeavisen Kolding

Fitness-kæde åbner første center i Kolding

Det er det første Sport og Fitness i Kolding, som Jesper Frænde snart åbner sammen med sin kompagnon. De to ejer allerede et fitnesscenter i Arena Syd i Vamdrup, i Give og Grindsted. Til sommer åbner de også et i Taulov. Arkivfoto: Mathilde Nygaard Jespersen

Kolding: En ny fitness-kæde gør inden længe sin entré i Kolding. Det sker, når Sport og Fitness åbner i Bramdrupdam Sports- og Mødecenter cirka 1. maj, eller når coronarestriktionerne lempes så meget, at landets fitnesscenter må åbne igen.

Sport og Fitness-kæden har cirka 40 centre rundt i Danmark, og størstedelen af dem ligger i forbindelse med idrætshaller. Medejer af det nye center i Bramdrupdam, Jesper Frænde, fortæller, at det derfor lå til højrebenet at få et samarbejde op at stå med Slotssøbadet, der har overtaget idrætscentret i Bramdrupdam.

Centret kommer især til at rette sig mod børnefamilier, midaldrende og seniorer og i lidt mindre grad mod unge mennesker, forklarer Jesper Frænde og Otto Skak, der er direktør for Slotssøbadet og dermed også Bramdrupdam Sports- og Mødecenter.

Centret bliver cirka 250 kvadratmeter stort, og dertil kommer yderligere 100 kvadratmeter, der kan lukkes af ind til, og hvor for eksempel fodboldspillerne fra KoldingQ kan træne, ligesom andre sportsudøvere kan få mulighed for at styrketræne der.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Nej, sagde vi

Ugeavisen Kolding

Klumme: Fest i gaden

Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce