Annonce
Læserbrev

Flyvsk borgmester burde holde begge ben på jorden

Annonce

Læserbrev: Kolding har netop fået udarbejdet et handlingskatalog, der kan inspirere til udvikling af byliv og byrum. Nu fortæller borgmester Jørn Pedersen så i JydskeVestkysten, at han vil bruge det som afsæt til hurtigt at sætte gang i en undersøgelse af, hvordan man kan bygge en svævebane mellem midtbyen og storcenteret.

Det nye idékatalog er unægtelig flot og seriøst gennemarbejdet, så borgmesteren er på forhånd tilgivet, at begejstringen har sendt ham op i de tynde luftlag. Når det er sagt, er her en indtrængende appel til at få begge ben ned på jorden igen.

Vi har pres på nærmest alle kerneydelser i kommunen, om det så gælder vuggestuepladser, rammerne på skolerne eller boliger til de ældre, så skulle vi ikke tage og vise medarbejderne og de hårdtarbejdende familier, der knokler eller har knoklet penge ind i kommunekassen, en smule respekt og bruge pengene med omtanke.

Betyder det, at vi ikke skal udvikle byen? Nej, selvfølgelig ikke. Men vi kunne jo starte med at lappe hullerne i vejene i stedet for at gøre dem til en attraktion, som byens borgere skal opleve svævende fra 20 meters højde.

Handlingskataloget for byliv og byrum indeholder et utal af gode tiltag, som er lige til at bygge videre på.

Med sunde prioriteringer er det alt sammen inden for rækkevidde, men det er ikke noget, der bliver fixet med en svævebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce