Annonce
Ugeavisen Kolding

Fodboldklub vandt årets initiativpris: Det er kulminationen på mange års hårdt arbejde

Salgschef Marcel Mense-Legald, kommerciel ansvarlig Michael B. Flyvholm og teknisk chef Frederik Lund kunne onsdag sammen med bestyrelsen i Kolding IF Fodbold tage imod årets initiativpris. De modtog foruden æren også diplom, blomster og en statuette. Foto: Business Kolding
Annonce

Kolding: Folkene bag Kolding IF Fodbold kunne onsdag juble og hæve armene over hovedet, da de blev overraskede af erhvervsforeningen Business Kolding som vindere af årets initiativpris.

- Det betyder virkelig meget at få den anerkendelse og det skulderklap, for det er kulminationen på mange års virkelig hårdt arbejde. Så det er bare en rigtig fed fornemmelse at blive belønnet for det på den her måde, siger kommerciel ansvarlig i KIF Fodbold, Michael Flyvholm.

Han understreger samtidig, at prisen er med til at give endnu mere blod på tanden i forhold til at drive arbejdet fremad i klubben i de næste mange år.

- Det er en milepæl for Kolding IF, og det giver os kun lyst til gøre endnu mere og til at fortsætte med at arbejde med at gøre stadion til det sted, hvor erhvervslivet har lyst til at komme og mødes og være en del af oplevelsen, siger Michael Flyvholm.

I nomineringen af klubben lød begrundelsen blandt andet, at "klubben og erhvervsnetværket bag på få år er lykkedes med at rykke sig fra en lille klub i 2. division til et 1. divisionshold med langt flere sponsorer og tilskuere."

Foruden KIF Fodbold var også Trapholt og Volkerts Fylke nominerede til prisen.

Om prisen

Årets Initiativpris gives til en virksomhed, organisation eller enkeltperson, som i det forgangne år har ydet en ekstraordinær indsats, som forventeligt vil medføre en positiv udvikling for Kolding Kommune og/eller branding af Kolding Kommune.


Det betyder virkelig meget at få den anerkendelse og det skulderklap, for det er kulminationen på mange års virkelig hårdt arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce