Annonce
Læserbrev

Fokus på sociale væresteder og egnsteater

Annonce

Læserbrev: Ekstra penge til vores sociale væresteder; Café Paraplyen og Folkekøkkenet. Og fremtiden for et Egnsteater i Kolding er sikret. Det er noget af det, som vi i SF har lagt særligt vægt på blev en del af aftalen om ”Fremtidens midtby”.

Det er usædvanlige tiderm vi lever i, og derfor er der også i denne forhandling om fremtidens byliv blevet plads til at vi har fundet penge til Folkekøkkenet og Cafe Paraplyen.

Som formand for Social- og Sundhedsudvalget er jeg selvfølgelig særligt glad for, at vi nu er et samlet byråd, som ønsker at rette op på de besparelser, som har ramt vores sociale væresteder urimelig hårdt.

Jeg er også lettet over, at vi nu har sikret et egnsteater. Fredericiagade 1 bliver Koldings nye dagligstue møbleret med et egnsteater og et folkeligt teater, som byder alle indenfor - lige fra teenagerne til oldeforældrene.

I SF er vi utrolig glade for, at der er indgået et kompromis.

Kompromiset er en pose blandet bolcher.

Men det viser, at når vi sammen sætter os rundt om bordet og får en åben dialog, så kan vi også finde hinanden i samlet løsninger, så jeg vil også gerne sige tak for samarbejdet til min byrådskollegaer.

Hans Holmer er ny leder af Huset Ventures afdeling i Kolding. Virksomheden er DK´s største socialøkonomiske virksomhed, og de åbner afdeling i Kolding.Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce