Annonce
Ugeavisen Kolding

For 10.000 kr. flaskepant til unge håndboldspillere

Kolding HK ungdomsafdeling har modtaget en check på 10.767 kr. fra Føtex. PR-foto
Annonce

Kolding: Som kunde i Føtex kan man vælge at donere sin pant til et godt formål, når man afleverer flasker og dåser i en af butikkens automater. Der er der en del kunder i Føtex i midtbyen, som har valgt at gøre det seneste år.

Så forleden var et par medarbejdere fra butikken en tur forbi Kolding Håndboldklubs ungdomsafdeling, som kunderne har valgt at støtte med deres pant, for at aflevere en check på ikke mindre end 10.767 kr.

- Vi er i Føtex meget glade for, at vi har muligheden for at støtte op om foreninger og klubber, der tilbyder aktiviteter for børn og unge. Vi er taknemmelige for, at så mange kunder har valgt at give deres pantpenge til et godt formål, og derfor er vi også meget begejstrede for, at vi kan forsætte denne ordning, fortæller varehuschef Marie-Louise Larsen.

Fra 1. september i år har Føtex i Kolding midtby lavet et samarbejde med Gademix, som vil modtage pant-donationerne fra kunderne det kommende år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Juletoget aflyses

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Philip droppede ud af gymnasiet for at satse på sin virksomhed: Et uventet 12-tal blev starten på hans iværksættereventyr

Ugeavisen Kolding

Vind godteposer til hele klassen: I år bringer julemanden søde sager ud til skoler og børnehaver

Ugeavisen Kolding

Julemandens Hus bliver ikke åbnet for besøg i år

Annonce