Annonce
Ugeavisen Kolding

Forfatter Sara Bouchet fortæller om sit forfatterskab ved Litteratur6000s julearrangement

Den dansk-franske forfatter Sara Bouchet deltager i Litteratur6000s julearrangement på Kolding Bibliotek den 28. november. Her vil Sara Bouchet fortælle om sit forfatterskab. Billetter købes via hjemmesiden www.litteratur6000kolding.dk PR-foto
Annonce

Kolding: Torsdag den 28. november kl. 18.30 afholder Litteratur6000 sit årlige julearrangement på Kolding Bibliotek. I år er det forfatter Sara Bouchet, som står for det litterære indslag. Hun vil fortælle om sit forfatterskab, der indledtes i 2016, da hun udgav debutromanen "Hjem", og senest "Min mands elskerinde" i 2019. Sara Bouchet har netop modtaget Karin Michaëlis Prisen for "Min mands elskerinde".

Sara Bouchet vil fortælle om de to seneste romaner. "Savas vidner" er en psykologisk thriller om kærlighed og dæmoner, om middelalderens hekseprocesser og om den kampplads som familien kan være. Romanen fra i år, "Min mands elskerinde", er en roman om fortrængte minder, dystre hemmeligheder, skjult begær og et uventet lys i mørket. I det hele taget er det familien og dens skjulte dagsordener som er omdrejningspunktet i Sara Bouchets forfatterskab.

Sara Bouchet er dansk-fransk forfatter, født 1980 og cand.mag. i litteraturhistorie. Hun har arbejdet med kommunikation, været professionel danser i USA og senest leder af Johs. V. Jensen Museet i Farsø. I dag lever hun af at være forfatter og foredragsholder. I forbindelse med foredraget er der julehygge med gløgg, kager og juleknas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce