Annonce
Ugeavisen Kolding

Forhenværende oversergent scorer pris for højeste snit

Esben Bøjden Hougaard scorede et snit på 11,56 på den to-årige erhvervsakademiuddannelse markedsføringsøkonom. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.
Annonce

Kolding: - Den havde jeg ikke set komme. For jeg har slet ikke regnet på noget som helst, så jeg er vildt glad, lyder det fra tidligere oversergent, Esben Bøjden Hougaard, da han sammen med klassekammeraten og studiegruppe-makkeren Tanja Christiansen, fik prisen for årgangens absolut højeste karaktergennemsnit.

Et gennemsnit på 11,56 kan de to præstere på den to-årige erhvervsakademiuddannelse til markedsføringsøkonom.

Prisen for det højeste gennemsnit blev uddelt, da IBA Erhvervsakademi Kolding i torsdags holdt online dimissioner. Esben og 16 andre fra hans markedsføringsøkonomhold var samlet i haven ved en holdkammerat. Her tonede deres uddannelseschef, Mikael Rasmussen, frem på skærmen og fortalte om årgangens flotte priser. Så med deres studiekammerater hujende ved siden af kunne 33-årige Esben og Tanja sidde glade der i stuen.

Esben Bøjden Hougaard kunne fejre eksamensbeviset med holdkammeraterne. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.

Så dagen efter er det en stolt Esben, som skriver på Instagram:

- Jeg er allermest stolt af at være far til Sigurd og være mand til Camilla. Men for første gang i mit liv, er jeg også stolt af min skole præstation.

Før han begyndte på akademiet i Kolding, havde Esben en 11 år lang karriere i forsvaret. Til slut med titlen som oversergent, samt været udsendt to gange.

Esben vil efter sommer læse videre til professionsbachelor i international handel og markedsføring på IBA.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce