Annonce
Ugeavisen Kolding

Formand for Pulzion fylder 70 år

Med et frisk glimt i øjet beholder Pulzions formand, Kristian Dahl Bonde, jakken på som formand for de næste to år. Privatfoto.
Formanden for Pulzion, Kristian Dahl Bonde, fylder 70 år. Jakken er dog fortsat godt lynet for, da der er fart på fremtiden.
Annonce

70 år: - Tag hatten af for fortiden, men jakken på for fremtiden, lyder et af blot de mange citater fra formanden for Pulzion, Kristian Dahl Bonde, der mandag den 14. september runder de 70 år.

Sammen med resten af Pulzions bestyrelse er Kristian Dahl Bonde klar med en plan om at skabe en oase i hjertet af Kolding, hvor der er plads til alle aldre.


Vores visioner og værdier bygger på imødekommenhed, udvikling, oplevelse, samarbejde, økonomi, ansvar, energi, smil og ordentlighed.

Kristian Dahl Bonde


Det ligger i fødselarens dna at tage ansvar for stort set alle, som han møder på sin vej. Sådan har det altid været - og det vil det også være i fremtiden. Det var blandt andet den tilgang, der i 2019 sikrede ham titlen som årets frivillige leder i Kolding Kommune.

Annonce

Mange jern i ilden

Trods de syv årtier i bagagen tager Kristian Dahl Bonde fortsat jakken på for fremtiden og den udvikling, der er sat i gang i Pulzion. For Kristian og bestyrelsen i Pulzion er ude på en mission, hvor det hele skal gå op i højere enhed. Der skal nemlig være plads til alle i hjertet af Kolding. For i Pulzion vil de være det bedste tilbud i Kolding til alle aktiviteter og arrangementer.

- Vores visioner og værdier bygger på imødekommenhed, udvikling, oplevelse, samarbejde, økonomi, ansvar, energi, smil og ordentlighed, fortæller Kristian Dahl Bonde og fortsætter:

- Vi har netop fået bevilget nogle midler til at forbedre adgangen til vores haller for gangbesværede og afhjælpe vores personales daglige arbejdsgang med en ny elevator, omrokering af cafeområdet, samt nyt gulv i hal 1. Nogle vigtige forbedringer, som vi ser frem til at gå i gang med indenfor det næste år.

I forbindelse med Kristian Dahl Bondes 70-års fødselsdag byder Pulzion på lidt lækkert til hals og gane fredag den 18. september kl. 14:00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce