Annonce
Ugeavisen Kolding

Fra 68 til 160 kvadratmeter: Connie har flyttet sin hudplejeklinik i nye lokaler

Connie Kirkeby har drevet Beauty Cell siden 2001 og er netop rykket i nye lokaler i Adelgade, hvor hun både driver klinik og butik. Her sælger hun forskellige bæredygtige produkter til særligt ansigtspleje, og som noget nyt er hun også begyndt at have flere danske mærker og et mindre sortiment af tøj og badetøj. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Connie Kirkeby har siden 2001 drevet hudplejeklinikken Beauty Cell på forskellige adresser i Kolding. Hun er egentlig oprindeligt uddannet kok, men hendes egen kamp mod akne inspirerede hende til at blive kosmetolog og hjælpe andre med at finde den rette behandling.

Kolding: Det hele startede på 12 kvadratmeter og i samarbejde med en frisør i lokaler på Slotsallé. Siden da har Connie Kirkeby gradvist opgraderet sin hudplejeklinik og butik, som senest havde til huse på Låsbybanke, inden hun i mandags åbnede i de nye lokaler i Adelgade 8.

- Der er egentlig flere årsager til, at jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt. Dels kunne jeg godt tænke mig noget mere plads at boltre mig på, men kroppen bliver også slidt af at lave mange behandlinger, siger Connie Kirkeby og fortsætter:

- I de her store lokaler kan jeg veksle imellem at lave behandlinger og stå i butikken, og så har jeg også mulighed for at tage elever og ansatte ind, som kan hjælpe mig, siger hun og kigger sig omkring i det nye store butikslokale, som er indrammet af rå vægge med gamle mursten fra Koldinghus, og hvor diverse produkter står præsenteret rundt omkring på forskellige dekorative søjler.

Annonce

På førstesalen i den bagerste ende af butikslokalet har Connie tre nyindrettede behandlerum, hvor hun tilbyder diverse former for ansigtsbehandlinger. Hun vejleder i brugen af forskellige ansigtsprodukter, og så er hun som noget nyt også begyndt at forhandle tøj, blandt andet af det bæredygtige mærke Copenhagen Cartel.

Anderledes baggrund

Connie er oprindeligt uddannet kok og arbejdede inden for kokkefaget i et par år, før hun valgte at skifte branche og tog uddannelsen som kosmetolog.

- Jeg havde selv nogle unge år, hvor jeg var meget præget af akne, så jeg har altid tænkt, at jeg skulle være enten kok eller kosmetolog, og nu blev det så begge dele, siger hun grinende og fortsætter:

- Og så kunne jeg også godt mærke, at jeg efter nogle år som kok bøvlede rigtig meget med ondt i ryggen, og det var bare for tidligt som 25-årig at have den type problemer. Så der skulle ske noget andet. Heldigvis har jeg altid været god til at lytte til mig selv, og jeg har ikke haft ondt i ryggen, siden jeg skiftede, siger hun.

Connie Kirkeby har indtil videre en elev ansat i Beauty Cell, men kunne godt tænke sig på længere sigt at have endnu en, som både kan være med til at lave behandlinger og vejlede kunder i butikken. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen

Til september kan hun fejre 20 års jubilæum som kosmetolog, og hun er da heller ikke i tvivl om, at hun er havnet på den helt rette hylde, både i sit fag og som selvstændig.

- Jeg kan ret godt lide, at der er så mange forskellige arbejdsopgaver, som der jo er, når man er selvstændig. Og så elsker jeg også virkelig at yde den pleje og omsorg for kunderne. Jeg har kunder, som jeg har haft, siden jeg startede, og hvor det nu også er deres børn, der kommer hos mig. Så man lærer virkelig hinanden at kende på en helt særlig måde, siger Connie Kirkeby.

Annonce

Udskudt åbning

Egentlig var det meningen, at Connie skulle være åbnet i de nye lokaler allerede den 6. april, hvor genåbningen i forbindelse med gældende coronarestriktioner tillod det. Problemer med gulvene i Adelgade 8 gjorde imidlertid, at Connie måtte udskyde med en måned.

- Det var en hård periode at komme igennem, fordi jeg jo virkelig har satset på den her udvidelse og så lige pludselig at stå og ikke kunne komme ordentligt i gang efter en lang nedlukning. Det var godt nok en udfordring, siger Connie Kirkeby, som fik lov til at benytte sine gamle lokaler, indtil de nye igen var klar til at rykke ind i:

- Så derfor er jeg også bare så glad, for det er virkelig dejligt og lidt en forløsning, at jeg endelig kan invitere kunderne inden for og vise det hele frem, siger Connie Kirkeby.

Connie Kirkeby holder reception i de nye lokaler i Adelgade 8 over to dage af hensyn til corona. Fredag fra 15.00 til 17.00 og lørdag fra 11.00 til 14.00, hvor alle er velkomne til at komme forbi.


I de her store lokaler kan jeg veksle imellem at lave behandlinger og stå i butikken, og så har jeg også mulighed for at tage elever og ansatte ind, som kan hjælpe mig.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Sjov lørdag genopstår: Sports- og mødecenter inviterer til stor aktivitetsdag

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

22 bageglade koldingensere skal til kaffebord på rådhuset

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Pauls barndomshjem har været i familiens eje siden 1933: Det krævede lidt tilløb at sætte det til salg

Ugeavisen Kolding

Nu kan du snart komme af med mere affald hjemmefra

Ugeavisen Kolding

Konservative har nu holdet på plads til kommunalvalget

Ugeavisen Kolding

Flere boligprojekter på vej i Kolding midtby: Rekordmange ansøgere til årets byfornyelsespulje

Ugeavisen Kolding

Søskendepar har fået sport og studentereksamen til at spille sammen

Ugeavisen Kolding

Heidi troede ikke, hun kunne lide at løbe: Nu har hun rundet halvmaraton nummer 100

Ugeavisen Kolding

32-årig dræbte sin gravide kæreste med mindst 95 knivstik: Nu skal han i fængsel i 14 år

Ugeavisen Kolding

Kolding Sportsfiskerforening inviterer til sommerferiefiskeri for børn og unge

Ugeavisen Kolding

To dage med masser af hits på Marina Syd: TV-2 og Queen Machine giver koncert i Kolding

Ugeavisen Kolding

En læser spørger - kan man bade i Kolding Å? Her er svaret

Ugeavisen Kolding

Webshop fik sur smiley for ikke at lave risikoanalyse

Ugeavisen Kolding

Ekstremløber står bag ny og anderledes halvmaraton i Kolding

Ugeavisen Kolding

Klumme: Når byen dør ud

Ugeavisen Kolding

Strandhåndbold, tennis, padel og beachvolley: Stor idrætsbydel på vej ved Vonsild

Ugeavisen Kolding

Haveklumme: Årets grønneste tømmermænd

Ugeavisen Kolding

Vinder af Alene i vildmarken: Året efter sejren i Norge har været fyldt med frustrationer

Ugeavisen Kolding

Torben fra Tobbers: Jeg fandt ud af, at jeg ikke kunne klare alting selv

Ugeavisen Kolding

Indehaver af hudplejevirksomhed: Jeg kommer til at holde mere fri i de kommende år

Ugeavisen Kolding

Asfaltarbejde på Højvangen og rundkørsel på Vejlevej

Ugeavisen Kolding

Leo takker af efter 44 hos Danske Bank

Ugeavisen Kolding

Ugeavisen gik live på Kolding Egnsteater

Annonce