Annonce
Ugeavisen Kolding

Fra Fitness Classic til ProRepubliq: Vi har skabt den optimale træning

Martin Lindskov er chef for det nye ProRepubliq træningscenter på Vejlevej, som slog dørene op for første gang i weekenden. Det er de samme samme folk, som driver Fitness Classic, der nu har åbnet det nye koncept-center, hvor det kun er muligt at træne på hold. Til højre ses Poul Pinstrup. Foto: Louise Lauritsen

Holdet bag succesen i Toldbodgade, Fitness Classic, udvider forretningen med et helt nyt træningskoncept og tilhørende træningscenter, hvor alle kan være med.

Annonce

Kolding: Hvordan træner man mest optimalt, så man opnår resultater? Det spørgsmål satte trekløveret bag Fitness Classic sig for at løse for et par år siden. Og nu er de klar til at præsentere resultatet, der har fået navnet ProRepubliq og er et helt nyt træningscenter og -koncept, som i weekenden åbnede på Vejlevej 317 i Kolding.

- Ideen til det her sted er et par år gammel og kom i takt med, at vi så de flotte resultater fra 90 Days, fortæller Poul Pinstrup.

Foruden ham står Martin Lindskov og Dennis Holbæk også bag Fitness Classic, der yderligere har Michael Hansen som investor. I løbet af de seneste cirka fem år har de haft omkring 1.500 mennesker på forløbet 90 Days, hvor man træner hårdt og spiser sundt i 90 dage, hvilket for langt de fleste resulterer i lavere vægt og højere trivsel.

Nu har Fitness Classic så bygget et helt nyt træningscenter, hvor der kun kan trænes på hold og i lukkede forløb som 90 Days. I starten kommer der 60 hold på planen om ugen, men ambitionen er at øge udbuddet gradvist, så hele åbningstiden fra kl. 05.30 til 22 er fyldt ud med hold.

Vi laver en blanding af konditionstræning og styrketræning på alle vores hold, for det giver den optimale træning. Det kommer til at foregå som intervaltræning for fuld power.

Martin Lindskov, ProRepubliq

ProRepubliq

Åbnede på Vejlevej 317 lørdag 17. november.Ejes af Poul Pinstrup, Martin Lindskov, Dennis Holbæk og Michael Hansen.Martin Lindskov er chef for det nye center. Er også et franchisekoncept, som skal udbredes til hele landet i løbet af de næste fem år. Vurderingen er, at der er plads til mellem 80 til 120 centre på landsplan.

Læs mere på prorepubliq.com.

Loungeområdet er vigtigt hos ProRepubliq, hvor man gerne vil kalde sig et livsstilscenter, fordi det ikke kun skal handle om træning og sundhed, men også om fællesskab og fest, fortæller Poul Pinstrup (t.v.) og Martin Lindskov. Foto: Louise Lauritsen
Annonce

Tre niveauer

På de nye hold hos ProRepubliq kan alle være med, da der er tre niveauer på hvert hold. Et for nybegyndere, et for let øvede og et for øvede. Og da den nye træningsform både omfatter romaskiner, løbebånd og frivægte, får den enkelte mulighed for at starte på sit individuelle niveau og så forbedre sig derfra.

Classic-folkene har været på flere studieture i blandt andet USA for at hente inspiration til de nye træningsformer.

- Vi laver en blanding af konditionstræning og styrketræning på alle vores hold, for det giver den optimale træning. Det kommer til at foregå som intervaltræning for fuld power. Folk får en pulsmåler på, så de efterfølgende kan se deres resultater i en ny app, vi er ved at udvikle, forklarer Martin Lindskov, der er chef for ProRepubliq Kolding.

Med tiden er det meningen, at ProRepubliq skal udbredes til hele landet via franchisetagere. Derfor omfatter centret også en tøj- og træningskollektion.

Alle deltajer er gennemtænkt hos ProRepubliq, der skal udbredes til hele landet via franchisetagere. Foto: Louise Lauritsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce