Annonce
Ugeavisen Kolding

Fratelli: 18.000 gange tak

Labi og Armend Mehmeti, der er indehavere af Ristorante Fratelli i Haderslev og Kolding, er taknemmelige for den store støtte, som deres kunder har vist dem under nedlukningen af restauranterne, hvor de har solgt takeaway i stedet for at have besøg af kunderne i restauranterne. Foto: Stine Hygum
Brødrene Labi og Armend Mehmeti takker deres kunder for, at det er lykkedes at komme igennem krisen, hvor de fra den ene dag til den anden måtte ændre konceptet til takeaway. De mener, at de både har de bedste kunder og det bedste personale.
Annonce

Haderslev: - Vi vil bare gerne sige 18.000 gange tak, siger Labi og Armend Mehmeti, der er brødrene bag Fratelli i Haderslev og i Kolding.

Det er ikke tilfældigt, at det er 18.000 gange tak. Det svarer til det antal pizzaer, som de har solgt i hver af de to byer, som de har restauranter i. Derudover kommer der alle de andre retter, som de har sendt ud af huset under den ni uger lange nedlukning af restaurationsbranchen.

- Da coronaen ramte var vi i et dilemma. Skulle vi lukke ned - eller hvad skulle vi? Vi besluttede os for at være fleksible med vores koncept og lave takeaway, siger Labi.

Brødrene valgte, at de ville sætte prisen ned på deres takeaway. Målet har hele tiden været, at de skulle passe på deres personale og sørge for, at der også efter krisen ville være to restauranter.

- Vi ville ikke udnytte situationen, vi ville gerne være med til at hjælpe og sørge for vores personale, siger Amend.

- For os var det vigtigt, at alle kunne have råd til at komme og hente takeaway - også dem, der har været hjemsendt eller fyret, siger Labi,

Brødrene har lært en del i de seneste uger, hvor de på et splitsekund har var nødt til at sadle om til takeaway for at komme igennem krisen.

- Vi har lært, at vores koncept er fleksibelt - og at vi har nogle meget trofaste kunder. Det har de vist, da der skulle stemmes om, hvem der havde Danmarks Bedste Pizza og nu under coronakrisen, lyder det.

Annonce

Ingen støtte

- Vores kunder har støttet os så meget i de seneste uger, at det ikke har været nødvendigt at søge hjælp. Vi har kunnet klare os på grund af vores kunder, siger Labi.

Brødrene er blevet kontaktet af både Haderslev Kommune og Kolding Kommune.

- De har villet sikre sig, at vi ikke havde glemt at søge om hjælp. Men vi har klaret os med kundernes hjælp, lyder det fra Armend.

Nu glæder de sig til at komme tilbage til en mere normal hverdag, hvor der igen er mulighed for at hygge om kunderne i restauranterne og personalet er tilbage på arbejde. De nye retningslinjer betyder, at omkring 25 procent af pladserne i Haderslev er væk, mens det i Kolding kun er omkring ti procent.

- Vi har savnet vores måde at være sammen med kunderne på - med kram og hygge. Vi har savnet at kunne være sammen på vores særlige Fratelli-måde, siger de.

- Jeg glæder mig også til at servere mad på en tallerken i stedet for i en papæske, slutter Labi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce