Annonce
Ugeavisen Kolding

Frk. Himmelblå ansætter webshop-ansvarlig: Vi har rigtig travlt

Der bliver sendt masser af pakker fra Frk. Himmelblå i Østergade til hele landet og også en del til udlandet, fortæller indehaver Mette Buhl, som startede sin webshop for 10 år siden. Foto: Louise Lauritsen
I løbet af de seneste fire år har webshoppen hos Frk. Himmelblå for alvor taget fart. Nu ansætter indehaver Mette Buhl en, der skal have ansvaret for webshoppen, hvis omsætning bare vokser og vokser.
Annonce

Kolding: Kasser og pakker er stablet op i loftshøjde i baglokalet hos den eksklusive dameforretning Frk. Himmelblå i Østergade. I et hjørne er der også kilet et skrivebord med to pc-arbejdspladser ind. Her banker webshoppens hjerte, og ved tasterne sidder indehaver Mette Buhls datter Emilie, som sender ordrebekræftelser, printer kvitteringer og pakker varer. Der er nok at se til.

Til januar starter Emilie med at læse medicin i Aarhus, og så er det farvel til Kolding og Frk. Himmelblå. Så nu er Mette Buhl gået på jagt efter en webshop-ansvarlig, som kan overtage driften af Frk. Himmelblå online. Foruden den ansvarlige er der halvanden fuldtidsansat, et markedsføringsbureau og en webshop-coach tilknyttet Frk. Himmelblås online forretning, som Mette Buhl startede for 10 år siden.

- Det skulle man jo, og jeg ville følge med, så det var jeg slet ikke i tvivl om. Men det tager langt tid at bygge op, fortæller Mette Buhl.

I 2013 ansatte hun en webshop-medarbejder på 30 timer, og i 2015 kom der et markedsføringsbureau ind over. Og så tog omsætningen på webshoppen for alvor fart.

- Det er inden for de seneste fire år, det er vokset meget. Nu står webshoppen for ca. 40 pct. af min samlede omsætning.

Ind til nytår er det Emilie Buhl, der styrer mors webshop på www.frk-himmelblaa.dk. Foto: Louise Lauritsen
Annonce

Holder fast i butikken

Og det er kun starten.

- Jeg tror på, at webshoppen kommer op og lave det dobbelt af butikken i omsætning, siger Mette Buhl.

Frk. Himmelblå sender varer til hele landet og sælger også meget til fx Sverige.

Det gode onlinesalg får hende dog ikke til at overveje at droppe den fysiske butik på et tidspunkt.

- Nej, jeg vil aldrig lukke butikken. Jeg lever og ånder for mine stamkunder.

Også Mette Buhl anser det at drive webshop som at have en forretning nr. 2, som kræver masser af hårdt arbejde og økonomi for at få til at lykkes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Planer om privat nødherberg i Gråbrødregade: Karina vil hjælpe andre hjemløse til et bedre liv

Annonce