Annonce
Ugeavisen Kolding

Geografisk Have genåbner i begrænset omfang

Fra torsdag kan man igen lufte hund i Geografisk Have. Foto: Geografisk Have
Geografisk Have har været lukket siden midten af januar. Nu åbner haven på begrænsede vilkår for en tur i det grønne.
Annonce

Kolding: Hvis man trænger til et alternativ til sin gåtur, bliver der nu atter mulighed for at gå tur i Geografisk Have. Den grønne attraktion slog porten op torsdag formiddag, efter at den ellers har været helt lukket siden midten af januar.

Selv om der nu atter åbnes for haven, så bliver det i en meget begrænset form i forhold til, hvad man er vant til. Det understreger Lene Holm, som er direktør for Geografisk Have.

- Den åbner på park-lignende forhold. Alt, hvad der handler om tæt kontakt med gæsterne, er "no-go", som hun beskriver det.

Hvilket betyder, at det stort set kun er stierne, der er åbne. Der vil være lukket for eksempelvis væksthus og toiletter, man kan ikke benytte bordbænkesæt, og legepladserne er også spærret af, og det gælder også adgangen til dyrefolden. Man kan gå tur her, som man også kan i enhver anden offentlig park med anlagte stier.

En vigtig detalje er, at der ikke skal betales entré. Man går frit gennem indgangen, som i øvrigt er ensrettet, for når man skal ud, foregår det ad en anden port.

Man kan se mere om havens åbning og vilkårene, hvis man klikker ind på hjemmesiden www.geografiskhave.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce