Annonce
Ugeavisen Kolding

Grøn Koncert håber på gentagelse af sidste års publikumsrekord

Sidste år var pladsen i Seest fyldt helt op, da Grøn Koncert fik udsolgt. Håbet er en gentagelse i år. Arkivfoto: Michael Svenningsen
For første gang kunne Grøn Koncert sidste år melde alt udsolgt, og med en fornuftig vejrudsigt håber en af folkene bag på en gentagelse.

Kolding: Med navne som Dizzy Mizz Lizzy, Alphabeat, Anne Sanne Lis og Carpark North er der lagt op til den helt store fest ved årets udgave af Grøn Koncert, som rammer Kolding fredag 19. juli.

Sidste år var Kolding så meget i festhumør, at Grøn Koncert for første gang kunne melde alt udsolgt på pladsen i Seest, hvor 18.000 havde købt billet. Og med en vejrudsigt, der peger på lunt og tørt vejr, så krydses der fingre for en gentagelse.

- Sidste år ramte vi den jo lige i røven med godt vejr, og mange venter med at købe billet til dagen før, når de kender vejrudsigten. Det kunne være fedt at få udsolgt igen, og med fare for at jinxe det, så er 21 grader og en lille sky perfekt, så det ser ikke helt skidt ud, siger Lise Jelsbak, der som eventkoordinator for MusikKolding står i spidsen for afviklingen af arrangementet.

Det er stadigvæk muligt at få billetter til Grøn Koncert. De kan købes på koncertens hjemmeside hos Føtex og Bilka eller i døren på dagen.

Årets program

Grøn Koncert finder sted på Hylkedalvej lige ved siden af Seest Boldklub. Koncertpladsen åbner for gæsterne klokken 13.00 og lukker igen klokken 21.30.

Programmet for dette års Grøn Koncert:

13.00: Kato

13.45: SAVEUS

14.40: Alphabeat

15:40: Kesi

16.35: Carpark North

17.30: Kato // Brandon Beal

18.20: Anne Sanne Lis

19.30: Scarlet Pleasure

20.25: Dizzy Mizz Lizzy

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce