Annonce
Ugeavisen Kolding

GT Biler A/S er ny Hyundai-forhandler i Kolding

Andreas Hinderfelt, Emil Schmidt, Jens Jørgensen, Lone Pedersen, Bente Gosvig, Torben Gosvig, Simon Gosvig, Kim Hansen og Mathias Gosvig er klar til at byde Hyundai-kunder velkommen. Privatfoto.
GT Biler A/S kan med tilføjelsen af Hyundai nu tilbyde autoriseret service af seks bilmærker.
Annonce

Kolding: Inden længe kan GT Biler A/S, der er beliggende i Vonsild i Kolding, byde velkommen til flere end 1.700 nye Hyundai-kunder. Overtagelsen af Hyundai-forhandlingen og service sker den 15. juni 2020 fra Autocentralen på Fynsvej i Kolding.

- Vi glæder os til at byde varmt velkommen til både nye og eksisterende Hyundai-kunder i vores forretning. Vi har længe været i tæt dialog med Nic. Christiansen Gruppen, der er importør af Hyundai i Danmark, omkring en fremtid med Hyundai, så det er nu med stor glæde, at vi kan byde velkommen til et så spændende bilmærke, udtaler direktør, Torben Gosvig og fortsætter:

- Hyundai er et bilmærke med stor fremgang i ind- og udland – og vi glæder os meget til at bidrage hertil. Derfor har vi netop ansat fire erfarende Hyundai-kollegaer, som mange af vores nye Hyundai-kunder allerede kender fra deres tid på Fynsvej.

Det er nu med stor glæde, at vi kan byde velkommen til et så spændende bilmærke.

Torben Gosvig, direktør GT Biler A/S.

Annonce

Seat-service er stadig hos GT Biler A/S

Siden år 2000 har GT Biler A/S varetaget forhandling og service af bilmærket SEAT i Kolding. Grundet en større ændring i Seats forhandlernet vil GT Biler A/S ikke længe varetage forhandlingen af nye Seat-biler. GT Biler A/S fortsætter dog med at servicere Seat-biler på værkstedet.

Med tilføjelsen af Hyundai kan GT Biler A/S i Kolding nu tilbyde autoriseret service herunder garantiarbejde, forlængelse af vejhjælp samt bibeholde muligheden for kulance på hele seks bilmærker: Hyundai, Land Rover, Jaguar, Seat, Volkswagen og Subaru.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce