Annonce
Ugeavisen Kolding

Gymnasium udvider efter flere år med pladsmangel

Munkensdam Gymnasium udvider for at få bedre plads til de cirka 900 elever på skolen. Foto: Søren Gylling
Munkensdam Gymnasium er gået i gang med at udvide for at få bugt med flere års pladsmangel.
Annonce

Kolding: Problemer med flere års mangel på plads i dagligdagen på Munkensdam Gymnasium bliver til næste år afhjulpet, når en udvidelse af skolen står færdig.

Udbygningen er i gang netop nu og forventes færdig i maj eller juni næste år, og den 500 kvadratmeter store tilbygning kommer til at rumme fire nye klasseværelser.

I efterhånden en del år har der været mangel på plads på Munkensdam Gymnasium i Kolding, og derfor har man jævnligt måttet tage lidt kreative løsninger i brug for at have plads nok til alle elever og medarbejdere i dagligdagen.

- Der er meget lidt at tage af, når vi er så mange. I næste uge kommer der elever i brobygning på gymnasiet, og der er vi nødt til at flytte noget af den almindelige undervisning ind i nogle mødelokaler, fortæller rektor Per Møller.

Annonce

Større fleksibilitet

For at få hverdagen til at hænge sammen pladsmæssigt bruger man i dag de forhåndenværende søms princip, peger han på, og man inddrager af og til mødelokaler til for eksempel at huse mindre sproghold. En del af sprogundervisningen kan også nogle gange foregå i naturvidenskabslokalerne, ligesom undervisning i fysik eller kemi kan foregå i almindelige klasselokaler, hvis der ikke skal laves forsøg.

Per Møller glæder sig til, at udvidelsen er færdig.

- Der bliver en større fleksibilitet, og eleverne får færre skift mellem klasseværelserne. De skal ikke længere kostes så meget rundt, siger han.

Der går cirka 900 elever på Munkensdam Gymnasium.


I næste uge kommer der elever i brobygning på gymnasiet, og der er vi nødt til at flytte noget af den almindelige undervisning ind i nogle mødelokaler.

Per Møller, rektor
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce