Annonce
Ugeavisen Kolding

Handlende i Latinerkvarterer lover julemarked igen næste år

Søde nissepiger fra Dorotheas Teaterskole spredte juleglæde hos store og små på Låsbybanke, da der var julemarked i lørdags.Foto:Yilmaz Polat

De handlende i Latinerkvarteret vil trække midtbyen i deres retning med julemarked. Det lykkedes rigtig fint ved premieren i weekenden.

Annonce

Kolding: Julestemningen var ikke til at tage fejl af, da de handlende - eller nogle af dem - i Latinerkvarteret lørdag stod bag kvarterets første julemarked nogensinde.

En af initiativtagerne, Kristian Vestergaard Frandsen fra Kolding Vinhandel, tør allerede nu love, at markedet kommer igen.

- Jeg er 100 på, at vi gør det igen næste år, og så håber vi, at flere af de handlende er med end de 14, vi var i år.

- For vi vil gerne vise, hvad vi kan nede i den her del af byen, siger han og glæder sig over, at der var rigtig mange mennesker igennem det nye julemarked i en blid strøm hele dagen igennem.

Jeg er 100 på, at vi gør det igen næste år, og så håber vi, at flere af de handlende er med.

Kristian Vestergaard Frandsen, Kolding Vinhandel
Annonce

Juletræerne

Danseskole-indehaver Birgit Husted, der har haft sin danseskole i Låsbygade i årtier, er begejstret for, at det er lykkedes at få det lille julemarked op at stå.

- Det er så hyggeligt, og det er medvirkende til, at vi her i gaden bliver mere samlet. For vi vil jo gerne gøre noget for at få trukket midtbyen lidt mere herop til os, siger hun.

Birgit Husted glæder sig i øvrigt over, at det er lykkedes hende sammen med citychef Mette Schumacher at genfinde de små juletræer, der har været væk i flere år, men nu igen er på plads i galgerne hele vejen ned ad Låsbygade. 60 styks i alt.

- Manglen på julebelysningen har været min store sorg, men nu er den her igen, lyder det glade budskab fra Latinerkvarteret.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce