Annonce
Ugeavisen Kolding

Harresø satser hårdt på deres webshop: Den har kostet kassen

Denne gule jakke har Harresø netop sendt afsted til en kunde i New York, som har købt den via butikkens webshop, fortæller Søren Harresø. Foto: Louise Lauritsen
Efter fire år med en fysisk butik midt i Kolding blev brødrene Harresø klar til at sætte strøm til deres online-forretning i starten af dette år. Det har været en bevidst strategi først at starte butikken og derefter få gang i webshoppen.
Annonce

Kolding: Først ville de bygge den fysiske butik og have succes med den, så der var penge til at skabe et lige så attraktivt online-univers i form af en webshop. Den plan har Kristian og Søren Harresø arbejdet efter lige siden starten af deres eksklusive herreforretning i Helligkorsgade for fire år siden. Og med indgangen til 2019 kom deres webshop så online.

- For os har det været en bevidst strategisk satsning, som har kostet kassen, smiler Søren Harresø.

Netop omhyggeligheden med først forretningen og siden webshoppen har betydet, at brødrene har fået lov til at forhandle alle deres brands i butikken i webshoppen. Også hos dem er der tale om dyre luksusvarer, som man ikke kan købe via de store kendte onlinebutikker.

- Vores brands må ikke ligge for mange steder, og vi konkurrerer ikke på pris, slår Søren Harresø fast.

Det faste butikspersonale giver webshoppen en hånd med i dagligdagen, og ellers håndteres den af tre medarbejdere, som tilsammen har en fuldtidsstilling.

Annonce

Store forventninger

Harresø vil endnu ikke fortælle, hvor stor en del af den samlede omsætning, webshoppen tegner sig for. Men forventningerne er store.

- Vi tror, at vi inden for de næste to til tre år har lige så stor omsætning online, som vi har i butikken, siger Søren Harresø.

Hele sortimentet fra butikken kan også købes online, og her sælger Harresø primært til udlandet.

- Jeg har lige sendt en pakke til New York med en gul jakke. Dem købte vi fire hjem af. To er solgt online, en i butikken og nu har vi en tilbage. Hvis vi kun havde haft butikken, så havde den jakke ikke været en succes for os. Så webshoppen gør, at vi lykkes med nogle ting.

Og det vil blive til Koldings fordel, vurderer Søren Harresø:

- På den lange bane tror jeg, at butikken her bliver et sted, hvor vi hygger med kunderne, laver arrangementer og viser vores ting frem, og så vil omsætningen fylde mest online. Og den omsætning, webshoppen skaber, betyder, at vi kan blive ved med at udvikle og lave nogle sjove ting her i byen, samtidig med at vi kan have en butik med mange brands og et stort udvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Planer om privat nødherberg i Gråbrødregade: Karina vil hjælpe andre hjemløse til et bedre liv

Annonce