Annonce
Ugeavisen Kolding

Harte i bevægelse modtager donation på 155.000 kr.

Det er første gang, at Bilka uddeler penge til lokale projekter på vegne af Salling Fondene. "Harte i bevægelse" var blandt de 10 projekter, der fik del i de to millioner kroner. Foto: Kolding Kommune.
Donation på 155.000 kr. gør, at drømmen om en cykelbane, motorikbane, parkour- og fitnessfaciliteter i området bag Harte Skole og Harte Fritidscenter bliver en realitet.
Annonce

Harte: Hele Harte skal have rødere kinder, mere frisk luft og bevæge sig mere. Det er målet med projektet ”Harte i bevægelse”, der netop har fået en donation på 155.000 kr. af Salling Fondene via Bilka. Nu bliver drømmen om en cykelbane, en motorikbane, parkour- og fitnessfaciliteter en realitet. Det hele skal ligge i området bag Harte Skole og Harte Fritidscenter.


Harte er et lille lokalsamfund, der er ved at skabe et fyrtårn, som viser, hvor langt man kan nå med et stærkt lokalt samarbejde, og det vil vi gerne være med til at støtte.

Morten Johansen


Donationen kommer fra Salling Fondene, der via Bilka har doneret i alt to millioner kroner til 10 lokale projekter landet over. Projekterne har alle fokus på børn og unges sundhed og trivsel, og i Harte får pengene betydning for hele lokalsamfundet. ”Harte i bevægelse” er nemlig et samarbejde mellem Harte Skole, Harte G&IF, Fritidsklubben og Harte Fritidscenter, der skal sikre mere aktivt liv blandt børn, unge og deres familier i Harte.

Annonce

Donation realiserer drømmen

- Vi har drømt om at skabe bedre rammer i flere år, så det er rigtig dejligt, at der er nogen, der hjælper os på vej. Det var en stor overraskelse, at vi fik del i pengene, og donationen gør, at vi nu kan realisere vores drøm. Vi glæder os til, at vi kan lave et attraktivt område, der inviterer til, at du klatrer op i ting, hopper ned fra noget eller cykler rundt om forhindringer, siger Jette Roost, der er skoleleder på Harte Skole.

Det er Bilka Kolding, der har indstillet ”Harte i bevægelse” til at få del i donationerne fra Salling Fondene.

- Vi synes, det er et fantastisk projekt, vi har indstillet, og det glæder mig meget, at vi kan være med til at støtte op om lokale projekter gennem Salling Fondene. Harte er et lille lokalsamfund, der er ved at skabe et fyrtårn, som viser, hvor langt man kan nå med et stærkt lokalt samarbejde, og det vil vi gerne være med til at støtte, siger varehuschef Morten Johansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce