Annonce
Ugeavisen Kolding

Harte i bevægelse vinder stor idrætsafstemning

DR P4-regionerne, e-Boks og DIF står bag prisen, som gives til et initiativ, der er med til at styrke, udvikle eller nytænke idrætten i Danmark. Foto: Lars Møller.
Annonce

Harte: Initiativet Harte i bevægelse fik flest stemmer i DR P4 Trekantens sendeområde og går videre til den danskernes idrætspris’ landsdækkende afstemning sammen med de syv andre distriktsvindere.

Det er idrætsforeningen Harte GIF, der sammen med Harte Skole i 2019 tog initiativ til et samarbejde med Harte Fritidscenter og den foreningsdrevne fritidsklub – et samarbejdet, der kaldes Harte i bevægelse.

Målsætningen er, at børnene skulle dyrke flere fritidsaktiviteter, samtidig med at de er mere sammen med familien. Der sker blandt andet ved, at børnene dyrker idræt tidligere på dagen, så forældre også kan få overskud til at gå til fritidsaktiviteter. Der bliver samarbejdet på alle mulige planer, og hele lokalsamfundet bliver indtænkt, hvilket allerede givet en masse positive resultater.

Harte i bevægelse går nu videre til en landsdækkende afstemning sammen med vinderne fra de syv øvrige DR P4-distrikter. Her kan alle i landet i perioden frem til den 25. november stemme på det idrætsinitiativ, som bør vinde danskernes idrætspris og 100.000 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce