Annonce
Ugeavisen Kolding

Heidi har altid haft en ting med legetøj: Nu åbner hun butik i Jernbanegade

Heidi Beck glæder sig til at få inventar og legetøj på plads, så hun snart kan åbne sin nye legetøjsforretning, som kommer til at hedde Bjørn & Oline. Planen er at blive klar til at slå dørene op midt i juni. Foto: Louise Lauritsen
Midt i juni får Kolding midtby en ny legetøjsforretning. Den kommer til at hedde Bjørn & Oline.
Annonce

Kolding: Inden længe får byens børn en ny oase at gå på opdagelse i. Midt i juni åbner Heidi Beck nemlig en helt ny legetøjsbutik i Jernbanegade tæt på Akseltorv. Inspirationen kommer fra et vennepar, der driver to legetøjsbutikker på Sjælland, og som har hjulpet Heidi i gang.

- Jeg har altid haft noget med legetøj og synes, det er fantastisk. Og med fire børn har jeg været gennem min del legetøj, smiler Heidi Beck.

De seneste 10 år har hun gået hjemme for at passe sin nu 13-årige søn, der har spastisk lammelse.

- Men nu er jeg klar til at komme lidt ud, og så skulle jeg finde ud af, hvad jeg ville. Vi har talt om det her med at åbne en legetøjsbutik mange gange gennem det seneste halvandet år, og med BR's konkurs kom det rigtige tidspunkt nu. Så nu sker der lidt i byen.

Og det er da også gået stærkt med at finde lokale, inventar og leverandører. Butikken i Jernbanegade 1D er valgt, fordi det med sine 150 kvadratmeter har en god størrelse og beliggenhed i en travl gade med mange forbipasserende.

I forretningen vil man kunne finde legetøj til børn fra 0 til 12 år i forretningen og både til piger og drenge.

- Vi kommer til at have et bredt udvalg, og i nogle enkelte gode mærker kommer vi til at have hele udvalget. Der kommer både træ, plastic, økologisk, dyrt og billigt legetøj på hylderne, og vi vil blandt andet prioriterer små ting, som man fx kan bruge til børnefødselsdage i klassen, lover Heidi Beck.

- Vi har talt om det her med at åbne en legetøjsbutik mange gange gennem det seneste halvandet år, og med BR's konkurs kom det rigtige tidspunkt nu. Så nu sker der lidt i byen.

Heidi Beck

Annonce

Opkaldt efter familien

Den ny butik får navnet Bjørn & Oline, og det afslører, at Heidi er et rigtigt familiemenneske.

- Vores datter hedder Oline til mellemnavn efter min mormor og vores tre drenge, og min mand, hedder alle Bjørn til mellemnavn, for det er en tradition i hans familie. Så navet på butikken gav sig selv.

Foruden Heidi vil man også møde to fastansatte i forretningen, som kommer til at følge citys åbningstider fra 10 til 18 på hverdage.

- Det her skal gerne være en lidt gammeldags legetøjsbutik, som børn har lyst til at gå på opdagelse i. Her skal være hyggeligt.

Bagest i butikken vil Heidi indrette et lille legeområde, hvor børnene kan prøve forskellige legesager af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Planer om privat nødherberg i Gråbrødregade: Karina vil hjælpe andre hjemløse til et bedre liv

Annonce