Annonce
Ugeavisen Kolding

Heidi vil gøre gåture til sit job

Fra august vil Heidi Møller have virksomheder til at sende deres medarbejdere med hende ud at gå.

Annonce

- Jeg kan simpelthen ikke tale om det uden at få et kæmpestort Kermit-smil på læberne.

Heidi Møller har svært ved at skjule sin begejstring, når hun fortæller om den fritidsbeskæftigelse, som hun snart gør til et fuldtidsjob. I et år har hun under navnet Gå Mig Glad gået en ugentlig tur med en blandet skare af mennesker, der for eksempel er ensomme, enlige eller nytilflyttede.

Læs også: Labrador-gen satte gang i gåbølgen

Nu har hun så fået orlov fra sit job på Designskolen Kolding, og fra 1. august vil Heidi Møller gå ture på fuld tid.

- Jeg gør det, fordi jeg ikke kan lade være, og fordi det giver mig rigtig meget. Jeg vil skabe en gå-bølge af rang, og jeg drømmer om, at Kolding bliver kendt som der, hvor man går, fortæller hun med en smittende entusiasme.

Heidi Møller vil tilbyde sit gå-koncept til virksomheder, som kan hyre hende til at tage medarbejderne med på korte gåture, som skal skabe fællesskab og overskud - både for medarbejderne og virksomheden.

- Når man går, så flyder snakken meget nemmere, og man får en hel anden trivsel og sammenhold i virksomheden. De har ikke råd til at lade være, for gevinsten på den lange bane er så stor, forklarer hun, som i første omgang vil tilbyde sig gratis til tre virksomheder, der kan prøve konceptet af i tre uger.

- Jeg skal starte det op helt fra bunden og vise, hvad det gør i en virksomhed.

Rystende knæ og armene over hovedet

Drømmen er at kunne leve af at sælge konceptet til firmaer. Faste gåture for medarbejderne er nemlig ikke noget, man bare lige indfører. Det kræver entusiasme og viden, mener Heidi Møller.

- Det er mig som person, som jeg sælger. Den energi og begejstring, som jeg kommer med, siger hun.

Begejstringen for konceptet til trods bliver det med en smule nervøsitet, når Heidi Møller 1. august tager fat på sin nye tilværelse som fuldtids gå-konsulent.

- Jeg har aldrig før haft nogen intension om at være selvstændig, men der er noget inde i mig, der siger, at jeg skal det her.

- Mine knæ ryster og jeg har armene over hovedet på én gang over det. Jeg har været arbejdsløs i måske to måneder af mit liv, og jeg plejer at have helt styr på alting, så det er meget grænseoverskridende, det her, siger hun, som dog tror fast på, at hun kan gøre gåture til en fuldtidsbeskæftigelse.

Heidi Møller


  • 42 år gammel, bor i Seest med sin kæreste og 9-årige søn.

  • Arbejder som serviceassistent på Designskolen Kolding.

  • Har fået orlov fra 1. august til 31. december, men håber at kunne fortsætte sit gå-eventyr efter nytår.

  • Søger i øjeblikket tre virksomheder, som vil prøve konceptet af gratis i tre uger. Interesserede kan kontakte hende gennem hjemmesiden gaamiggglad.dk.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce