Annonce
Ugeavisen Kolding

Heidi vil hjælpe familier igennem hverdagens udfordringer

Heidi Johansen bor til dagligt i Kolding og har sin virksomhed i lokaler i Olaf Ryes Gade. Her har hun har plads til, at familier kan komme ind og få rådgivning til, hvad de end har af udfordringer i hverdagen. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
I starten af marts åbnede Heidi Johansen sin egen private familierådgivningsvirksomhed. Her tilbyder hun hjælp til familier, når det drejer sig om alt fra konflikthåndtering til gode råd og vejledning, når børnene ikke trives.

Kolding: I lokaler i Olaf Ryes Gade har Heidi Johansen nu fået skubbet gang i sin egen virksomhed. Kolding Privat Familievejledning hedder den, hvor hun siden 1. marts har tilbudt hjælp til forældre og børn, som oplever forskellige former for udfordringer i dagligdagen.

- Det kan være alt fra, at man har brug for hjælp som forældre til at sætte grænser for sine børn, eller man har oplevet forandringer eller kriser, som påvirker den rolle, man har som forældre, eller man har børn som af en eller anden årsag ikke trives i skolen eller i hjemmet, siger Heidi Johansen.

Heidi er uddannet socialrådgiver og har siden 2007 arbejdet indenfor børne- og familieområdet. Hun har derigennem erfaring med både at have samtaler med børn, men også med forældre, hvad end det er udfordringer med børnene, der er i fokus, eller der er brug for mægling i forbindelse med en skilsmisse.

Annonce

- Der kan være mange ting, der gør, at man har brug for at tale med en om, hvad der sker i familien. Og selvom man kan gøre rigtig meget i det kommunale og rundt om på skolerne, så kunne jeg også bare se, at der var en mulighed for at tilbyde noget ekstra, og det kunne jeg godt tænke mig at prøve kræfter med, siger Heidi Johansen.

Prøve det af

Idéen til at starte sin egen private familierådgivningsvirksomhed har Heidi egentlig haft i et stykke tid, og da muligheden så bød sig for at få lov til at låne lokalerne i Olaf Ryes Gade, så slog hun til.

- Jeg kom til at snakke med Dorthe (Bjørkvig, som driver Reformerstudie.dk, red.), og hun tilbød mig, at jeg kunne få lov til at låne lokalerne her hos hende, og så var jeg bare nødt til at prøve det af, siger Heidi Johansen.

Heidi er selv ud af en større familie, og hun har derfor tidligt været vant til at håndtere mange forskellige typer af mennesker.

Mine børn er store, så jeg har lidt ekstra tid at gøre godt med, og at arbejde med familier og med børn er bare det, jeg brænder for, så det giver så god mening for mig.

Heidi Johansen

- Derfor har det også altid været ret naturligt for mig, at det var den vej, jeg skulle gå, da jeg så skulle uddanne mig, siger Heidi Johansen.

I øjeblikket arbejder Heidi som socialrådgiver i Fredericia Kommune, og det er derfor ind til videre kun som bibeskæftigelse, at hun driver sin egen virksomhed.

- Mine børn er store, så jeg har lidt ekstra tid at gøre godt med, og at arbejde med familier og med børn er bare det, jeg brænder for, så det giver så god mening for mig, siger Heidi Johansen.

Annonce
Ugeavisen Kolding

Godt nyt til Koldings bilister: Midtbyen får 350 nye p-pladser

Annonce
Ugeavisen Kolding

Coding Pirates starter igen

Annonce
Ugeavisen Kolding

Bagedyst-vinder skal spille med i Kolding-families musical

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Sara sælger stilfuldt modetøj i Kolding - og hendes svage side er købekager fra Dancake

Ugeavisen Kolding

Millionpulje skal sikre mere vild natur i Kolding Kommune svarende til 4000 fodboldbaner

Ugeavisen Kolding

Klumme: Kan lokale aktioner gøre en forskel?

Ugeavisen Kolding

Mie vil skabe podcast-miljø for byens unge: Hvis de kan i København, kan vi også i Kolding

Ugeavisen Kolding

Parklumme: Har I skænderier om de samme emner igen og igen – uden at komme videre?

Ugeavisen Kolding

Haveklumme: Tid til rhododendron

Ugeavisen Kolding

Glem nu ikke de mindste børn

Ugeavisen Kolding

Mild pengeregn over beboerne i 19 bydele i Kolding: Se her hvem der får del i årets pulje

Ugeavisen Kolding

Det bliver den vildeste sommer i Kolding i mange år: Få overblikket over de mange aktiviteter

Ugeavisen Kolding

Udvider med 350 kvadratmeter og 5000 varenumre: Forhandler af autoudstyr flytter i nye lokaler på Vejlevej

Ugeavisen Kolding

Pengeregn over lokale foreninger og ildsjæle: Løvens Hule-arrangement på Posthuset var en succes

Ugeavisen Kolding

Ka' du li' is - så har Ugeavisen brug for dig!

Annonce