Annonce
Ugeavisen Kolding

Helle er ny leder af Folkekøkkenet

Helle Nymand er ny leder af Folkekøkkenet i Kolding. Foto: Folkekøkkenet

Kolding: 54-årige Helle Nymand er startet som ny leder af det sociale værested Folkekøkkenet i Kolding.

I Folkekøkkenet, som ligger på Haderslevvej 47, kommer dagligt op mod 70 gæster for at nyde fællesskabet med snak, kaffe, god mad og aktiviteter. Folkekøkkenet tilbyder også forskellige former for hjælp, støtte og omsorg til sårbare mennesker. Værestedet er en fusion af Regnbuen og Folkekøkkenet, som blev lagt sammen i begyndelse af 2020.

Som ny leder er Helle Nymand Folkekøkkenets fyrtårn, der blandt andet skal lede og understøtte medarbejdere og frivillige, som alle bidrager til fællesskabet og den gode stemning. Folkekøkkenet drives af KFUM’s Sociale Arbejde, der har hovedkvarter i Strib, og har en samarbejdsaftale med Kolding Kommune.

Annonce

Helle er uddannet pædagog og har 26 års erfaring inden for specialpædagogikken med bl.a. ledelse og pædagogisk praksis samt relations- og netværksarbejde. Hun er desuden certificeret dynamisk psykoterapeut, familiebehandler og har taget efteruddannelser inden for bl.a. ledelse og neuropædagogik.

Helle Nymand kommer fra et fast job som pædagog i Psykiatri Plus Vikar. Hun har sideløbende arbejdet freelance hos Memox som familiekonsulent. Tidligere har Helle været afdelingsleder og souschef på Vestbo, som er et botilbud for voksne under Middelfart Kommune.

Hun bor med sin mand i Brenderup på Fyn. De har to sønner, som er flyttet hjemmefra.

I fritiden er Helle Nymand naturmenneske og optaget af design og kunst. Hun maler selv på akryl og ferier tilbringes blandt andet på en sejlbåd og på Ærø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce