Annonce
Ugeavisen Kolding

Home Erhverv bliver til Engel & Völkers

Partnere i Home Erhverv, Henrik Svane og Mikkel Søby (m.f.) er glade for partnerskabet med Dirk Beller (t.h.), head of commercial, Engels & Völkers. og Lars Freitag, area manager, Engels & Völkers. Privatfoto.
Annonce

Kolding: Home Erhverv har store ambitioner for fremtiden. Fra den 1. september 2020 skifter den landsdækkende erhvervsmæglerkæde nemlig navn til Engel & Völkers og bliver dermed en del af den internationale erhvervsmæglerkæde Engel & Völkers, der har hovedkvarter i Hamborg.

Navneskiftet betyder, at Home Erhvervs otte nuværende erhvervscentre i Aarhus, Odense, Helsingør, Herning, Hillerød, København, Roskilde og Kolding alle skifter navn til Engel & Völkers fra den 1. september.

De nuværende indehavere af Home Erhverv og fremtidige partnere i Engel & Völkers, Mikkel Søby og Henrik Svane, ser frem til både navneskift og nyt spændende setup.

- Vi er stolte og glade for aftalen med Engel & Volkers og viderefører det bedste fra Home Erhverv til vores nye brand. Vi ønsker at være markedets mest kompetente og foretrukne valg og er sikre på, at vi sammen med Engel & Völkers sikrer os muligheden for at have de bedste redskaber i bagagen til at kunne opfylde kundernes forventninger til ydelser og kriterier fremadrettet, siger Mikkel Søby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce