Annonce
Ugeavisen Kolding

Hotel Koldingfjord har sat Kolding på verdenskortet

Hotel Koldingfjord er nomineret som Årets Virksomhed 2019. Her ses Peder Madsen, adm. direktør. Foto: Business Kolding
Det var her, Obama overnattede, da han besøgte Kolding i 2018. Nu kan hotellet blive Årets Virksomhed 2019.
Annonce

Nomineret: Hotel Koldingfjords historiske rammer danner fundamentet for en moderne dansk virksomhed, hvor der satses på design, verdensmål og fokus på den enkelte gæst. Med en unik placering ned til Kolding Fjord bydes gæsterne velkommen i smukke rammer.

Med respekt for de gamle historiske bygninger, der i 1911 blev bygget som Julemærkesanatorium, er hotellet smukt indrettet med danske møbelklassikere. Hotellet har 132 værelser, hvoraf de har indrettet to større designersuiter. Hans J. Wegner suiten og Finn Juhl suiten; det var her, præsident Obama boede under sit ophold i Kolding.

Det er da også business-to-business segmentet, der udgør den største del af forretningen, og Hotel Koldingfjord er et moderne hotel-, kursus- og konferencecenter.

Årets virksomhed

Prisen tildeles en organisation eller virksomhed hjemmehørende i Kolding Kommune, der har skabt en positiv udvikling i organisationen/virksomheden, som vil bidrage til væksten i Kolding Kommune.

Prisen som Årets Virksomhed 2019 gives til en organisation/virksomhed, som har fokus på innovation, vækst og social ansvarlighed, samt ligeledes en sund økonomi.

Prisen uddeles under årets Awardshow torsdag 27. februar. Det er deltagerne i showet, som stemmer på deres favorit til prisen og dermed afgør, hvem der tager titlen med hjem.

Annonce

Ansvar for trivsel

På Hotel Koldingfjord tror de på, at god service kun kan serveres af medarbejdere, der trives. Derfor mødes medarbejderne med forståelse og med mulighed for at gå ned i tid eller med opgaver, der kan udføres i dagstimerne, selv om man er kok.

Hotel Koldingfjord tager også ansvar i forhold til at forme fremtidens medarbejdere. De har 16 elever i alt og et generelt fokus på efter- og videreuddannelse.

Det er ikke kun over for personalet, der tages ansvar. Hotellet har besluttet at sætte fuldt fokus på bæredygtighed og FN’s Verdensmål. Det har indtil nu betydet, at man har skiftet kaffen ud med bæredygtig kaffe, den eksotiske frugt med danske æbler og husets vin er fremover økologisk.

Hotel Koldingfjord har for alvor sat Kolding på verdenskortet. Og så er de netop blevet nomineret til prisen som Årets konferencecenter 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Planer om privat nødherberg i Gråbrødregade: Karina vil hjælpe andre hjemløse til et bedre liv

Annonce