Annonce
Ugeavisen Kolding

Humoristiske foredrag sætter fokus på kundeservice

Mads Christensen er en af de tre foredragsholdere, der i marts og maj besøger Kolding Storcenter under overskriften "Hvor helvede er kunderservicen?". PR-foto
Tre kendte foredragsholdere besøger i foråret Kolding Storcenter for at underholde og inspirere både kunder og butikspersonale til at skabe gode shoppingoplevelser.
Annonce

Kolding: "Hvor helvede er kundeservicen?"

Sådan lyder det overordnede spørgsmål, når de tre foredragsholdere Mads Christensen, Uffe Holm og Christian Grau gæster Kolding Storcenter i løbet af foråret.

- Vi er mere eller mindre alle sammen i berøring med kundeservice på daglig basis, men oplevelser er subjektive, og derfor har vi meget forskellige opfattelser af, hvad god kundeservice er. Verden er ikke sort og hvid, og derfor kommer vi aldrig frem til et entydigt svar, men ved at sætte fokus på emnet opfordrer vi folk til at tænke sig om en ekstra gang, inden de udbryder: Hvor helvede er kundeservicen? siger centerchef i Kolding Storcenter Gitte Lindbo i en pressemeddelelse.

Billetterne til de tre foredrag er gratis, men de kan kun erhverves via en konkurrence på Kolding Storcenters Facebook-side, fysisk på bestemte dage i Kolding Storcenter, eller som præmier i centrets nye app.

Mads Christensen holder det første foredrag i storcenteret tirsdag den 3. marts, Uffe Holm tirsdag den 24. marts og Christian Grau mandag den 18. maj. Alle dagene starter foredragene kl. 20 på Store Torv i Kolding Storcenter. /STN

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Restauratør: - Folk er blevet mere bange for at gå ud at spise

Ugeavisen Kolding

Nogle ældre siger nej til mundbind: - Det er noget pjat

Ugeavisen Kolding

Hårdt tilbageslag for Tobbers: - Nu starter vi pludselig forfra igen

Ugeavisen Kolding

Flammen er presset af corona: Starter brunch og mad ud af huset i Kolding

Ugeavisen Kolding

Nicolai Cafe er blevet et stille sted: - Der kommer bare ikke ret mange gæster

Annonce