Annonce
Ugeavisen Kolding

Afstemning: Hvad skal der ske i midtbyen?

Hvad ville få dig til at bruge midtbyen mere? Det er spørgsmålet, som du skal hjælpe os med at besvare i bunden af denne artikel.
Annonce

Ideer: 64 ideer til at skabe mere liv i Kolding midtby. Det er, hvad vi har samlet siden april, hvor Ugeavisen lancerede kampagnen Brug din by - Kolding har brug for dig!

Vi har modtaget mails, facebook-beskeder, breve og telefonopkald med gode ideer til forbedringer i Kolding midtby, og det store engagement hos jer læsere viser os, at der er masser af håb for midtbyen, for der er virkelig mange mennesker, som elsker at komme der og godt kunne tænke sig at bruge byen endnu mere.

Så hvad skal der til, for at du lidt oftere lægger vejen forbi vores midtby? Det spørgsmål håber vi, du har lyst til at besvare ved at deltage i vores afstemning længere nede.

Afstemningen slutter fredag 28. februar, og vi offentliggør de forslag, som har fået flest stemmer i Ugeavisen tirsdag 3. marts.

Efterfølgende vil de mest populære forslag blive samlet i et idekatalog, som Ugeavisen overrækker til byrådet og City Kolding.

Annonce

Modtager med kyshånd

Formand for City Kolding, Lau Tuxen, glæder sig til at se, hvilke ideer der får flest stemmer.

- Vi er åbne over for alle forslag, for som cityforening arbejder vi på at skabe trafik i midtbyen, så butikkerne kan få nogle kunder forbi. Så vi tager imod alle forslag med kyshånd. Vi kigger hele tiden på, hvad vi kan lave inden for vores økonomi, så der er det vigtigt input fra byens borgere, at de kunne tænke sig det og det, så de ideer vil vi absolut tage imod og behandle seriøst for at se, om der er noget af det, vi kan plukke af.

Han synes, at de fire overordende temaer, som ideerne fordeler sig på, rammer plet i forhold til udvikling af midtbyen.

Annonce

Det har vægt

Også hos borgmester Jørn Pedersen er der store forventninger til det endelige idekatalog.

- 64 er jo et højt antal, så det er lovende, for der er jo ikke bare ét greb at gøre, for så var det jo gjort, så der skal mange gode ting til, før vi kan vende udviklingen i midtbyen.

Ugeavisens idekatalog vil indgå i kommunens videre arbejde med, hvad der skal ske i midtbyen.

- At ideerne kommer fra borgerne passer perfekt til vores vision om sammen designer vi livet. Så skal vi diskutere, hvad skal byrådet stå bag, og hvad skal andre stå bag. Så det passer perfekt til den måde, vi gerne vil arbejde på, og det har vægt, når det kommer fra borgerene, siger Jørn Pedersen.

Du kan udfylde skemaet nedenfor. Hvis det ikke fungerer, kan du finde afstemningen på linket her.

Fill out my Wufoo form!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce