Annonce
Ugeavisen Kolding

Hvor længe skal Vonsild borgerne holdes for nar?

Læserbrev: Seniorudvalget med Formand Søren Rasmussen (DF), har haft et ekstraordinært møde, vedr. aktivitetshuset i Vonsild. Udgiften her skriger til himlen. Det havde været langt billigere at have købt et nyt hus i det område, hvor Pierre bygger, og det ville være kanon for de ældre borgere i Vonsild. Men nej, man vælger at renovere det gamle, rådne hus, uden p-muligheder. Det er dybt godnat.

Jeg tillader mig her at citere fra det ekstraordinære møde i seniorudvalget nedenunder, som også kan læses på dagsordner på hjemmesiden under Kolding Kommune.


Annonce

Mange penge for at sminke et lig.


"I Budget 2021 er der afsat 1.500.000 kr. til renovering af det brugerstyrede hus Catolhavegyden. Forvaltningen er samtidig pålagt at finde 1.000.000 kr. inden for eget budget til renoveringen af Catolhavegyden så det samlede budget til renovering er 2.500.000 kr.

Grundet merudgifter til køkkenfaciliteter og merudgifter grundet markant stigende materialeudgifter foreslås det, at forvaltningen pålægges at finde yderligere 350.000 kr. inden for eget budget til renoveringen at Catolhavegyden.

Tilvejebringes de 350.000 kr ikke, medfører det at køkkenfaciliteterne ikke bliver optimale og at den påtænkte renovering går på kompromis i opgaveudførelsen. Dette vil medføre dårligere forhold for brugerne af Catolhavegyden og kan medføre øgede udgifter til vedligehold og renovering ud i årene".

Citat slut. Mange penge for at sminke et lig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce