Annonce
Ugeavisen Kolding

Hvordan er det, vi opfører os?: Emma Gad igen på plakaten

I forestillingen medvirker Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Christiane Bjørg Nielsen, Tanya Lund Andersen, Henriette Rosenbeck og Sanne Graulund. Instruktion Madelaine Røn Juul. Pressefoto: Thomas Petri.
Annonce

Kolding: Søndag den 1. november præsenterer Kolding Teaterforening Folketeatrets opsætning af det nye skuespil om takt og tone, ”Emma ude af takt”, der er skrevet af dramatiker, Vivian Nielsen. Det sker på Comwell Kolding Teater, hvor forestillingen starter kl. 19.30.

Det er seks kvinder, der tager fat på Emma Gads bog, ”Takt og Tone”, der giver anvisninger på regler for god opførsel – og dem kan der være god grund til at opfriske…

'Man skal ikke stikke servietten i knaphullet', 'Man må undgå al støj, idet man spiser', 'Lær deres børn i tide at være uafhængige af andres hjælp', 'Lad Dem ikke helt beherske af Deres telefon, men sæt den ud af virksomhed under et måltid sammen med gæster og under en samtale'. Disse - og mange flere - gode råd gav Emma Gad for lidt over 100 år siden i bestselleren, ”Takt og Tone -hvordan vi omgås”. Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler.

Der er sørget for afstand mellem tilskuerne af hensyn til corona-faren, og der skal bæres mundbind på Comwell Kolding Teater, bortset fra når man sidder på sin plads. Billetter kan købes på www.billetten.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce