Annonce
Ugeavisen Kolding

Indisk takeaway fik sur smiley

En sur smiley blev resultatet, da Fødevarestyrelsen for et par uger siden aflagde besøg hos Desi Indian Taste i Låsbygade. Arkivfoto: Henrik Kruse
Desi Indian Taste i Låsbygade har fået en bøde på 5000 kroner og en sur smiley, fordi flere overflader i køkkenet ikke var lette nok at gøre rent.

Kolding: Hylder beklædt med sølvpapir og pap som underlag i et kølerum. Det er baggrunden for den sure smiley, som Desi Indian Taste i Låsbygade modtog i forbindelse med et kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen 6. maj.

Pap og sølvpapir er ikke rengøringsvenlige overflader, fremgår det af kontrolrapporten, hvor man også kan læse, at problemet allerede blev påpeget ved den foregående kontrol 9. marts, men altså ikke var blevet løst to måneder senere.

Indehaver Zulqarnain Ashraf forklarer, at han ikke selv har været til stede i virksomheden i en længere periode på grund af en rejse til sit hjemland og efterfølgende karantæne.

Annonce

- Jeg var væk fra min egen butik i to måneder, så det var mine medarbejdere, der desværre ikke fik styr på problemerne, siger han og understreger, at takeawaystedet nu er i fuld gang med at sikre, at det lever op til Fødevarestyrelsens anvisninger.

Desi Indian Taste kan nu se frem til to opfølgende kontrolbesøg, som spisestedet selv skal betale for.


Jeg var væk fra min egen butik i to måneder, så det var mine medarbejdere, der desværre ikke fik styr på problemerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Ugeavisen Kolding

Vi og ikke dem og os

Annonce