Annonce
Ugeavisen Kolding

Indstil din kandidat til kommunes fritids- og idrætspriser

KIF Gymnastik & Spring løb med sidste års publikumspris. Foto: Lasse Lagoni.
Annonce

Kolding: Hvem skal være årets leder, årets forening eller årets talent? Nu er det tid til at indstille de frivillige ildsjæle, ungdomsledere og sportstalenter, der skal vinde Kolding Kommunes priser på fritids- og idrætsområdet ved et awardshow den 11. februar 2021.

- Vores priser skal hylde alle de gode indsatser, aktiviteter og ideer, der opstår på fritids- og idrætsområdet. Selv under en svær corona-pandemi med restriktioner og forbehold bliver der knoklet ude i foreningerne. Det er skønt at se de frivilliges store motivation til at skabe endnu mere bevægelse og fællesskab og til at styrke, udvikle og nytænke foreningsaktiviteterne i Kolding Kommune, siger formand for Fritids- og Idrætsudvalget, Søren Rasmussen (DF).

Det er muligt at indstille kandidater frem til den 15. november 2020. Indstillingerne sendes på e-mail til fritididraet@kolding.dk. Man kan indstille folk til årets leder, årets forening, årets publikumspris, årets talent, årets talentudvikler, årets idrætsnavn og årets ungdomsleder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce