Annonce
Ugeavisen Kolding

Ingen hospitalsklovne på den lokale børneafdeling

Gummitud og de øvrige hospitalsklovne på Sygehus Lillebælt Kolding må ikke møde op på børneafdelingen, så længe landet er ramt af Corona virus. Pressefoto
Annonce

Kolding. På landsplan er det blevet besluttet, at hospitalsklovnene ikke skal møde op på børneafdelingerne på grund af corona-udbruddet. Det betyder, at alle indlagte børn på børneafdelingen på Sygehus Lillebælt Kolding de kommende uger ikke får besøg af Gummitud, Fru Ib, Boing og de andre klovne.

- Det er vores organisation, Danske Hospitalsklovne, der har bedt alle landets hospitalsklovne om at blive hjemme, og det er en opfordring, vi naturligvis bakker op om. Vi håber på forståelse fra både de indlagte børn og deres forældre, siger formanden for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen, i en pressemeddelelse.

- I det daglige er hospitalsklovnene i den grad med til at skabe smil hos de indlagte børn, og det ville de også gerne gøre her og nu. Men vi kan ikke sidde opfordringen fra Danske Hospitalsklovne overhørig, for vi har alle et ansvar for, at virussen ikke breder sig mere, end tilfældet er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Restauratør: - Folk er blevet mere bange for at gå ud at spise

Ugeavisen Kolding

Nogle ældre siger nej til mundbind: - Det er noget pjat

Ugeavisen Kolding

Hårdt tilbageslag for Tobbers: - Nu starter vi pludselig forfra igen

Ugeavisen Kolding

Flammen er presset af corona: Starter brunch og mad ud af huset i Kolding

Ugeavisen Kolding

Nicolai Cafe er blevet et stille sted: - Der kommer bare ikke ret mange gæster

Annonce