Annonce
Læserbrev

Ingen tilskud til Mungo Park

Annonce

Læserbrev: Byrådspolitikerne skal på ingen måde lade sig presse til fortsat at give tilskud til Mungo Park. Avisen bombarderes daglig af en syndflod af arrige læserbreve, som helt tydeligt produceres på skift og på samlebånd af små grupper samt medlemmer af lokale partiforeninger. Hensigten er jo soleklar, da det hele går ud på at bilde offentligheden ind, at de pågældende skribenter repræsenterer en stor folkebevægelse, der nærmest ikke kan leve foruden Mungo Park.

Men skulle man dømme efter de hidsige reaktioner, skulle man næsten tro, at Kolding for tid og evighed ville være dømt til at være et kulturelt hul i jorden uden tilskud til et foretagende, der åbenbart ikke har den store interesse for menigmand. Der har endda været fremsat kritik af et kedeligt repertoire, et lavt kunstnerisk niveau samt ikke mindst et lavt antal besøgende. Derfor giver det ingen mening med fortsat tilskud, da enhver da kan sige sig selv, at byrådet lige nu har et uhyre stramt budget og derfor må lade fornuften råde, inden der smides penge ud til dette og hint.

Jeg nægter at tro på, at de ovennævnte læserbrevsproducenter og deres trofaste forbundsfæller lever på et eksistensminimum, der hindrer dem i selv at holde liv i et foretagende, som åbenbart er en livsnødvendighed. Som det har været foreslået, kunne de jo selv finansiere deres elskede Mungo Park gennem højere billetpriser og diverse investeringer. Det ville da være langt bedre end at fylde avisen med endeløse klynkerier og daglige klagesange, hvis indhold og argumenter langtfra er overbevisende. Tag jer nu sammen kære venner. Livet i Kolding går nok videre uden Mungo Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce