Annonce
Ugeavisen Kolding

Jan Hede bliver ny ungdomsansvarlig i Kolding Boldklub

I tre år har Jan Hede trænet årgang 2010 i Kolding Boldklub. Nu bliver han også ungdomsansvarlig i klubben, der har 600 medlemmer. Foto: Kolding Boldklub
Annonce

Kolding: Jan Hede er den nye ungdomsansvarlige i Kolding Boldklub, hvor hans primære opgave bliver at finde trænere og spillere til klubben - og inspirere begge parter.

Derudover kommer Jan Hede også til at indgå som en vigtig del i projektet KB version 2.0 sammen med sports- og sponsorchef Thomas Strit, assistenttræner Pete Madsen og projektleder og DS-cheftræner Anders Flaskager.

Opgaven for den nye ungdomsansvarlige i Kolding Boldklub er. at han skal være med til at skabe et miljø, hvor legen med bolden i et stærkt fællesskab er et bærende element og giver en klub, hvor det er sjovt at spille fodbold.

Udenfor banen arbejder den 47-årige B-licenstræner som assurandør for Sønderjysk Forsikring, der er blandt Kolding Boldklubs sponsorer.

Jan Hede er selv tidligere fodboldspiller. Ungdomsårene blev næsten alle spillet i KB, mens han var to år i Middelfart som seniorspiller, inden turen gik til Kolding IF, hvor det blev til flere end 300 divisionskampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce