Annonce
Ugeavisen Kolding

Jeg ønsker mig mere vild natur i Kolding

Læserbrev: Jeg ønsker mig mere vild natur. Ikke nødvendigvis vildt sjælden natur, bare vild almindelig natur.

Vi har rigtigt mange steder midt i Kolding som sagtens kunne udnyttes til natur. Tag de store industriområders græsplæner, både i Bramdrupdam, ved Bauhaus eller ved Silvan i sydbyen. Eller sygehusets græsplæner ned mod Marielundsskoven. Skrænten ved Koldinghus. Hvad med boligselskabet AABs store arealer?? Der er masser af steder, hvor vi kan stoppe robotplæneklipperne og skabe noget vild, almindelig natur, både midt i Kolding men det gælder også i de omkringliggende byer i kommunen.

Jeg tilbyder at hjælpe med at omdanne de arealer som vores spildevandsselskab BlueKolding forvalter, hvis I hjælper mig og stemmer mig ind i bestyrelsen, som der er valg til netop nu. BlueKolding ejer 6 rensningsanlæg i Kolding Kommune, de er alle hegnede inde, men hvorfor ikke slippe naturen løs ved rensningsanlæggene. Lade døde træer stå, skabe blomsterenge bag indhegningerne.

Annonce

BlueKolding står for at klimasikre Kolding og bygger og vedligeholder derfor store og små forsinkelsesbassiner til regnvand. Perfekte stedet at skabe paddeprojekter og give et helle til vores vilde planter og sommerfugle.


BlueKolding ejer 6 rensningsanlæg i Kolding kommune, de er alle hegnede inde, men hvorfor ikke slippe naturen løs ved rensningsanlæggene.


DET vil jeg gerne foreslå BlueKolding at arbejde for bliver til virkelighed, hvis jeg bliver valgt ind i BlueKoldings bestyrelse som jeres forbrugerrepræsentant. Men det kræver I går ind og stemmer på mig, for jeg er oppe imod gode modkandidater. BlueKoldings bestyrelse består af 11 personer. 5 folkevalgte politikere fra byrådet. 4 ansatte eksperter i spildevand fra BlueKolding. Og 2 almindelige forbrugere. Jeg vil gerne vælges som den ene almindelige forbruger. Jeg mener min viden og interesse for naturen vil supplerer bestyrelsen rigtig godt. I er velkomne til at finde mig på facebook og læse mere om mit kandidatur.

Eller bare gå direkte ind og stem via: https://stemonline.dk/bluekolding

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Ugeavisen Kolding

Vi og ikke dem og os

Annonce