Annonce
Ugeavisen Kolding

Jeg fik tæsk, og det var den bedste følelse

Casper Edens

Kolding: Eller sådan føltes det i hvert fald, efter jeg og min forretningspartner havde været til kaffemøde med en direktør med 40 års erfaring. Og det var den bedste følelse i verden.

For at gå tilbage til starten, så blev min partner Marcus og jeg selv inviteret på et kaffemøde af en af de mest erfarne direktører fra Kolding. Det var først og fremmest et kæmpe skulderklap til os, men også lidt skræmmende. Lad os i denne historie kalde personen for Mr. X.

Annonce

Spild af tid?

Mr. X startede med at vise os sin store produktionsvirksomhed, og min første indskydelse var, at han højest sandsynligt ikke kunne bidrage til særlig meget i vores virksomhed, som laver online markedsføring, hvilket er noget helt andet. Derfor var jeg særlig skeptisk omkring dette kaffemøde, da frygten for at spilde min tid ofte er på spil i en travl hverdag.

Efter vi havde set hele virksomheden, og min skepsis havde hobet sig op, tog vi ind på Mr. X's kontor for at snakke lidt - Og her skete der noget, som jeg aldrig før har oplevet.

Annonce

Dumpede i tysk

Mr. X begyndte at stille kritiske spørgsmål til vores forretning og spørge ind til alt fra organisationsplaner til, hvad vores ledestjerne er og meget mere. Hvis jeg skal sammenligne denne situation med en anden, vil det være min tysk-eksamen, hvor jeg overhovedet ikke følte, jeg havde styr på noget som helst og faktisk også dumpede.

Mødet var i alt 30-45 minutter, men jeg følte det varede tre timer, fordi vi fik så mange konstruktive råd omkring vores forretning, som vi ikke havde styr på endnu, og som jeg ikke kunne vente med at implementere.

Annonce

Lær af erfaring

Alt i alt følte jeg herefter, at jeg virkelig var blevet skolet i noget, som jeg burde have styr på, og der er ingen bedre følelse. Dette er et kæmpe eksempel på, at erfaring ikke er til at slå, og at man ikke altid skal dømme bogen på omslaget.

Mit råd til dig er, at du altid skal lade dig rådgive af personer, som har reel erfaring, fordi de i langt de fleste tilfælde ved, hvad de snakker om. Selvom du er 23 år og har mod på livet, vil du altid kunne lære en masse af en erfaren direktør på 62 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce