Annonce
Ugeavisen Kolding

Jesper Buch køber bid af Vamdrup-firma: De har ild i øjnene

Serieiværksætter og mangemillionær Jesper Buch (tv), der er opvokset Vamdrup, har købt en femtedel af Vamdrup-firmaet Treetops, der er ejet af Dennis Povlsen (th) og Ricki Kjeldsen. Firmaet har leveret brædderne til hans nye kæmpeterrasse og det endte med, at han blev medejer. Privatfoto
Serieiværksætter og mangemillionær Jesper Buch, der er opvokset i Vamdrup, har netop købt en bid af Vamdrup-virksomheden Treetops, der blandt andet sælger brædder i komposit.
Annonce

Vamdrup: Hvis Jesper Buchs nye terrasse i komposit ikke er den største i Danmark, så er den i hvert fald med i kapløbet om førstepladsen. Og netop størrelsen er medvirkende til, at serieiværksætteren nu har investeret i Treetops, der leverer blandt andet komposit-brædder under mærket Kirkedal til danske byggemarkeder.

- På grund af corona sad jeg derhjemme, lukket inde, ligesom alle andre. Så tænkte jeg: Hvordan gør jeg noget godt for mit humør og hvordan kan jeg stimulere økonomien? Så jeg ringer til en god ven, som er arkitekt, der tegner terrassen, siger Jesper Buch, der er blandt de mest kendte erhvervsfolk efter, at han har deltaget i tv-programmet Løvens Hule.

Arkitekten tegner en kæmpeterrasse på cirka 350 kvadratmeter til villaen på Frederiksberg, og serieværksætteren vidste fra starten, at han skulle have en terrasse, der ikke skal vedligeholdes.


Mens terrassen bliver bygget, er jeg forbi Vamdrup, og vil havde en god snak, og så åbnede de op for, at jeg kunne være en del af forretningen på et tidspunkt.

Jesper Buch, serieiværksætter fra Vamdrup


- Her falder jeg over noget, der hedder komposit. Jeg kunne godt se, at jeg skulle bruge mange kvadratmeter, og samtidig er jeg jo købmand. Så jeg ville finde en leverandør, jeg kan presse i pris og levere de mange kvadratmeter direkte. Og de bedste på markedet hedder Kirkedal, så jeg kontaktede dem direkte, og da jeg fik en mail tilbage, stod der at de var fra Vamdrup. Det anede jeg ikke, siger Jesper Buch, der ynder at kalde sig bonderøven fra Vamdrup.

Annonce

Investerer i mennesker

Nu har serieiværksætteren så købt 19 procent af virksomheden.

- Mens terrassen bliver bygget, er jeg forbi Vamdrup, og vil havde en god snak, og så åbnede de op for, at jeg kunne være en del af forretningen på et tidspunkt. Efter fire timer havde vi stort set det hele på plads. Det var så sjovt. Jeg investerer ikke i brands, serviceydelser eller produkter. Jeg investerer i mennesker. Og jeg kunne bare se, hvor meget ild der var i øjnene hos de her to fyre, siger Jesper Buch.

De to med ild er øjnene er Ricki Kjeldsen og Dennis Povlsen, der har hjemme i en gamle tømmerhandel i Vamdrup. Virksomheden, der i dag har 12 ansatte, er allerede en god forretning, og sidste år havde den et overskud på 4,7 millioner kroner før skat.

Virksomheden får produceret i blandt andet Kina og sælger så til primært danske byggemarkeder, og det er blandt andet ambitionen om at komme længere ud i verden, hvor den nye medejer kan hjælpe, fortæller hovedaktionær og direktør Ricki Kjeldsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce