Annonce
Ugeavisen Kolding

Kørelærer satte fokus på de nye bilister

Sådan så de to biler fra Kørekort Kolding ud, da de fredag eftermiddag kørte rundt med budskabet "Ny bilist - vis hensyn". PR-foto
Annonce

Kolding: Med flag på taget og et hav af gule skilte på siderne var to biler fra Kørekort Kolding til at få øje på fredag eftermiddag.

På de mange skilte stod teksten "Ny bilist - vis hensyn", og det var netop det budskab, køreturen i Kolding midtby skulle få ud.

I samarbejde med virksomheden vishensyn.nu har kørelærer Jane Rasmussen valgt at give sine elever et af de gule magnetskilte ved bestået køreprøve.

"Meningen med skiltet er, at den nye bilist skal have de bedste forudsætninger for at lære at færdes i den danske Ego-trafik. Bilerne bagved ser skiltet og ved, at den forankørende ikke har de samme trafikale kompetencer, som dem der har kørt bil i over 10 år. Dette skulle gerne bevirke, at den bagvedkørende fandt lidt mere tålmodighed og forståelse frem til den forankørende, for næsten alle kan jo trods alt huske, hvordan det var selv at starte i trafikken," skriver vishensyn.nu i en pressemeddelelse.

Jane Rasmussen og vishensyn.nu håber ifølge pressemeddelelsen, at det nye skilt til nye bilister vil være med til at ændre mentaliteten i trafikken, så de nye bilister får ro, rutine og erfaring. /STN

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce