Annonce
Ugeavisen Kolding

Kan han gøre det igen? Casper og Marcus er et godt team

Marcus Møberg solgte træningsudstyr, og Casper Edens solgte smykker. Nu har de i fællesskab fået succes med SEO-Service.

SEO-Service med Casper Edens og Marcus Møberg i spidsen er nomineret til prisen Årets Iværksætter 2016.

På blot et år har de skabt 22 nye arbejdspladser. Iværksætterne Marcus Møberg og Casper Edens startede SEO-Service i 2015, og i dag har de 10 fuldtidsansatte og en række freelancere tilknyttet virksomheden, der primært arbejder med søgemaskine-optimering.

LÆS OGSÅ:Erhvervslivet gør klar til prisregn: Vinderne kåres af publikum

Det vil sige, at de hjælper virksomheder med, at andre nemmere får øje på dem online.

- Det betyder rigtigt meget for os at være nomineret. For det er jo en anerkendelse af Business Kolding, når der er så mange gode iværksættere i Kolding i forvejen. Så vi er rigtig glade, lyder det fra duoen bag SEO-Service.

LÆS OGSå: Per Guldbrandt glæder sig over nominering: Det er et kæmpe skulderklap

Ansætter nye hver måned

De startede egentlig som konkurrenter med afsæt i hver deres webshop.

Marcus Møberg solgte træningsudstyr, og Casper Edens solgte smykker. Netop fordi de havde stor respekt for hinandens resultater, blev de enige om at starte et rådgivningsfirma, hvor de kunne sælge deres erfaringer til andre iværksættere.

LÆS OGSÅ: Niels Bjerre kan blive årets iværksætter: Jeg er stolt af min virksomhed

- Det var egentligt et hyggeprojekt til at begynde med, vi brugte 3.000 kroner som startkapital, og har ikke lånt en krone siden. Vores kundekreds er bare vokset organisk, og vi ansætter nye hver måned, fortæller Marcus Møberg.

Vandt sidste år

Faktisk er Casper Edens helt klar over, hvad en nominering som Årets Iværksætter kan gå hen og betyde. Han vandt nemlig prisen sidste år for sin webshop Karat24.

- Det er jo et kæmpe skulderklap at være nomineret igen. Men jeg kunne ikke have gjort det uden Marcus. Vi har begge to arbejdet hårdt, så SEO-service kunne gå fra at være en start-up til at være en etableret og stabil virksomhed. Marcus og jeg er utroligt forskellige, og det er netop derfor, at vi er et godt team. Vi supplerer hinanden, siger Casper Edens.

Marcus Møberg og Casper Edens har store planer for fremtiden. De er i gang med en vækststrategi med ny afdeling i København og snart udlandet.


  • Etableret: 2015

  • Antal ansatte: 22
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce