Annonce
Ugeavisen Kolding

Kan SF følge med Venstres ambitioner for uddannelse i Kolding?

Annonce

Læserbrev: Venstres uddannelsesudspil på 100 millioner kroner trykker regeringen på maven for at få sat skub i flere lokale uddannelsesmuligheder uden for de store studiebyer. Vores udspil tages godt imod af det lokale erhvervsliv, videregående uddannelser og bredt blandt partierne.

Derfor er det også positivt, at de lokale SF’ere i Kolding, Susanne Stenstrop Thorsen og Iben Lehmann Rasmussen, er begejstrede for udspillets indflydelse på Koldings fremtidige uddannelsesmuligheder.

Begejstringen i SF var dog svær at spore, da de under Venstres regeringstid var imod udflytningen af statslige arbejdspladser til landdistrikterne. Det lugter lidt paradoksalt, at SF ikke støtter udflytningen af arbejdspladser, men gerne uddannelser. For Venstre skal tingene være i balance. Derfor skal uddannelser og arbejdspladser gå hånd i hånd.


Begejstringen i SF var dog svær at spore, da de under Venstres regeringstid var imod udflytningen af statslige arbejdspladser til landdistrikterne.


Svaret på SF’s spørgsmål, om Venstre er klar til at gøre Kolding til en uddannelsesby, er derfor et rungende JA. Kolding har gennemført massive investeringer for byens mange studerende på de videregående uddannelser. Vores forslag om en fordobling af det decentrale grundtilskud til eksempelvis SDU campus skal give flere muskler til Koldings studiemiljø.

Spørgsmålet er dermed snarere, om SF er klar til at følge med Venstre? Vi inviterer gerne til yderligere dialog med Susanne Stenstrop Thorsen og Iben Lehmann Rasmussen samt SF’s uddannelsesordfører, Astrid Carøe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce