Annonce
Ugeavisen Kolding

Kendt TV-havedesigner sender live fra Trapholts have

DR-programmet Vilde Havers havedesigner og biolog, Katrine Turner, sender sammen med museumsdirektør Karen Grøn live fra Trapholts haveanlæg den 16. juni. Foto: PR

Kolding: Havedesigner og biolog Katrine Turner, kendt fra Vilde Haver på DR, sender live sammen med museumsdirektør Karen Grøn fra museet Trapholts historiske haveanlæg.

Turner og Grøn går på opdagelse i staudebedene og fortæller om parkens store linjer og geometriske former, samt hvordan parken er særligt formet som jordkloden.

Haveanlægget står i dag, som det blev opført i 1935 af C. Th. Sørensen, senere professor i havekunst ved Kunstakademiet og i dag anset som en af vor tids mest betydelige landskabsarkitekter.

Annonce

Ved siden af parkanlæg gemmer der sig imidlertid en naturherlighed, som mange overser. På skrænten på museets vestside har Trapholt ladet græsset gro og lavet stier, som man kan vandre på. Går man ind i græsset, finder man sjældne planter.

Arrangementet er online og finder sted onsdag den 16. juni kl. 16:00 via Zoom. Det er gratis at deltage og muligt at stille spørgsmål undervejs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Annonce